Dolar

32,4626

Euro

34,7223

Altın

2.436,48

Bist

9.894,93

Baymak Kombi Servisi

Kombiler yaşam alanlarımızda ısınma ihtiyaçlarının temininde hizmetimizde olan araçlardır. Kombilerin sağlıklı hizmet verebilmesinde gerekli olan koşulların temin edilmesi servis güvencesiyle mümkün hale gelebilmektedir. Baymak Kombi Servisi bu amaçla müşterilere hizmet sunan bir teknik servistir.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-11-07 15:41:56

Baymak Kombi Servisi

Kombiler kullanım aşamalarında bazı bakım ihtiyaçlarına gereksinim duyabilecekleri gibi bazen de arızalanma durumları söz konusu olabilmektedir. Kombilerin sağlıklı çalışma koşullarını sağlayan unsurlar vardır Bu unsurlar sıralanmak istendiğinde oluşacak başlıklar şu şekilde olacaktır:

Kombi Bakımı

Kombi bakımları yılda iki kez gerçekleştirilen çalışmalardır. Kombi bakımlarının yapılması kombinin performans garantisinin de sağlanması demektir. Aksi durumlarda kombiler kendilerinden beklenen performansı gerçekleştiremediklerinde yeterli düzeyde ısınma sağlayamayacakları gibi yakıt masrafında da gözle görülür bir artışa zemin hazırlarlar. Kullanıcıların bütçelerinin güvence altında tutulması bakım yapılmasıyla mümkün olacağından periyodik olarak bu işlemler gerekli olacaktır. Bu durumda müşterilerimiz Baymak Kombi Servisi vasıtasıyla gerekli teknik desteği alabilirler.

Petek Temizliği

Kombi bakım aşamalarından biri olan petek temizliği kombinin performansını etkileyen en önemli sebeplerden biridir. Petek temizliğinin yapılmasında zorunluluk vardır. Zira petekler evin içinde yer alan tozlardan etkilenirler. Izgara sistemiyle oluşturulan peteklerin içinde biriken kirler temizlenmediklerinde kombinin çalışma performansını olumsuz etkilerler. Tüm petekler temizlendiğinde ısı eşit miktarlarda yayılım göstereceğinden yakıt tasarrufu sağlanarak bu durum faturalara yansıyacaktır. Kombi bakımlarının ve petek temizliğinin önemli olmasının bir nedeni de kullanıcıların güvenliğinin sağlanmasıdır. Bakımları yapılmayan kombiler kullanıcı güvenliği açısından tehlike yaratabilirler. Baymak Kombi Servisi kullanıcıların her türlü güvenlik ihtiyaçlarını kombi bakımlarını gerçekleştirerek temin etmektedir.

Kombiler istenmeyen sebeplerle arıza yaratabilirler böyle durumlarda da yetkili bir servise ihtiyaç duyulur. Servisler markanın devamlılığında etkili aracılardır. Bir marka ile müşteri arasında köprü vazifesi kurarlar. Marka ömrünün uzatılmasında servislerin varlığına ihtiyaç duyulur. Kullanılan araçlarda orijinal parçalardan yararlanılması bir zorunluluktur. Bir kombi arıza yaptığında orijinal parçalarıyla tamir edilmelidir. Aksi durumlarda kullanıcılar açısından çeşitli zararların oluşması kaçınılmaz olacaktır. Bu sebepler kombi arızalarında yetkili bir servisten hizmet almayı zorunlu hale getirecektir. Baymak Kombi Servisi her tür kombi arızasında deneyimli teknik ekibiyle müşterilerine güler yüzlü bir hizmet anlayışı sunar.

Kombi bakımını ya da onarımını yapacak olan servislerin konusunda uzman olması ve yetkili servis olmaları konusu da oldukça önemlidir. Kombi arızaları oluştuğunda bu durum beklenmedik bir anda gerçekleşebilir. Aniden enerji kesilmesi, kombide su eksikliği gibi sebepler kombi arızlarına sebep olabilir. Bazı durumlarda yapılabilecek müdahalelerle sorunlar kullanıcılar tarafından giderilebilse de teknik bir desteğe gereksinim duyulacak durumlar da söz konusu olabilir. Böyle zamanlarda güvenle hizmet alınabilecek bir teknik servise ihtiyaç duyulması olağan bir durumdur. Baymak Kombi Servisi gelişebilecek her türlü olumsuz durumda hizmet alınabilecek yetkili bir servis olarak hizmet vermektedir.

Yetkili servisler bir üründe oluşabilecek çeşitli ihtiyaçların giderilmesinde aracı firmalardır. Ürünün satın alınmasının ardından gerçekleşen sorunlarda markanın temsilcisi olan servis ağlarından yararlanmak ürün açısından güvence yaratır. Anlaşmalı biçimde hizmet veren servisler orijinal parça kullanmalarının yanı sıra ürünün performans garantisinde de etkili aracılardır. Profesyonel bir çalışma prensibine sahip olan Baymak Kombi Servisi her türlü servis ihtiyacında müşterilerine güler yüzlü bir hizmet sunar. Çalışan teknik ekibin eğitimleri aksamadan ve günün koşullarına uygun olarak gerçekleştirildiğinden bu servisten hizmet aldığınızda kusursuz bir deneyim yaşarsınız.

Gelişen teknolojik ilerlemeler her sektörün yakından takip etmesi gereken durmları ihtiva eder. Teknik serviste görev alan çalışma arkadaşlarımızın da teknik yeterliliğe sahip olması servis garantileri arasında yer alır. Teknik ekibin ortaya çıkan yeni gelişmeler ve eğitimler konusunda gerekli bilgilendirmeleri sürekli güncellenmekte olduğundan servisimizden alacağınız hizmet kalitesi üst seviyelerde olacaktır. Çalışanlarımızın her türlü teknik eğitimleri servisimiz tarafından gerçekleştirilmekte ve siz değerli müşterilerimize kaliteli hizmet sunma prensiplerimiz çalışmalarımızın temelini oluşturmaktadır. Baymak Kombi Servisi servisi olarak koşulsuz müşteri memnuniyeti en önemli kriterlerimiz arasında yer almaktadır.

Elektrikle çalışan cihazlar açısından kullanıcı güvenliği her zaman öncelikler arasında yer alır. Bu tür cihazlarda oluşan arızalarda kullanıcıların da bilmesi gereken bazı noktalar olacaktır. Bir kombi ya da başka bir elektiğe bağlı olarak çalışan cihaz arıza yaptığında öncelikle aracın elektrikle bağı kesilmek zorundadır. Ardından yapılması gereken işlem ise yetkili bir servisi aramak olmalıdır. Baymak Kombi Servisi  bu tarz bir durumla karşılaşan müşterilerimiz için gerekli servis hizmetini sağlamaktadır. Servisimizi arayan müşterilerimizle gerekli irtibatlar sağlandıktan sonra sorunla ilgili bilgiler alınmakta ve gerekli randevular oluşturulmaktadır.

Randevular oluşturulurken müşterilerimizin uygunluk durumu ve öncelikleri dikkate alınmakta onlar için en uygun zaman dilimleri tespit edildikten sonra teknik ekibimiz yönlendirilmektedir. Oluşan arıza ya da bakım ihtiyaçlarına göre yapılacak işlemler şekilleneceğinden ekiplerimizce yapılan incelemenin ardından müşterilerimiz yapılacak işlemler ve maliyetleri hakkında bilgilendirilmekte, onların onayının alınmasının ardından işlemlere başlanılmaktadır. Baymak Kombi Servisi her türlü servis ihtiyaçlarında güvenle hizmet alınabilecek bir yetkili servistir. 

Servisimize gönül rahatlığı ile başvuru yapan müşterilerimiz için sektörde kaliteli hizmetler üretmekteyiz. Müşterilerimizde oluşacak memnuniyet duygusu önceliklerimiz arasında yer almaktadır. Kaliteli ve sorunsuz bir hizmet deneyimi yaşamak isteyen müşterilerimizin her türlü ihtiyacı da önceliklerimiz arasında yerini alan bir konudur. Baymak Kombi Servisi olarak bize başvuran tüm müşterilerimiz için nitelikli hizmet üretmek olmazsa olmazlarımız arasında ilk sırada yer alır.

Haber Ara