Dolar

32,4626

Euro

34,7223

Altın

2.436,48

Bist

9.894,93

Basketbolda maçın ardından

Fenerbahçe Başantrenörü Garnier:'Oyuncularım savunmada iyi işler yaptı'- Galatasaray Başantrenörü Maljkovic:'Derbi için fazla bahanemiz yok ama konsantrasyon eksikliğinin getirdiği basit hatalar yaptık'

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-04-08 16:31:52

Basketbolda maçın ardından
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 25. haftasında konuk ettiği Galatasaray'ı 75-68 yenen Fenerbahçe'nin başantrenörü Valerie Garnier, çok iyi savunma yaptıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Garnier, zor bir müsabakaya çıktıklarını belirterek, "Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki rekabeti biliyorum. Bu tip maçlar her zaman zor olur. Oyuncularım savunmada iyi işler yaptı. Play-off öncesi oyunlarını geliştirdiklerini düşünüyorum. Bu tarz maçlar, play-off öncesi kendimizi test etmemiz açısından çok gerekli." ifadelerini kullandı.

Galatasaray Başantrenörü Marina Maljkovic ise basit hatalar yaptıklarını dile getirdi.

FIBA Avrupa Kupası'nda finalin ilk maçına çıkacaklarını ve tüm konsantrasyonlarının o mücadelede olduğunu ifade eden Sırp başantrenör, şunları kaydetti:

"Bu karşılaşmanın zor bir zamanda oynandığını basketboldan anlayan bilir. Avrupa Kupası final maçlarına hazırlanıyoruz. Bunu anlamak için muazzam bir basketbol yeteneğine ihtiyacınız yok. Kırk dakika boyunca konsantrasyonumuzu koruyamadık. Aklımızda çarşamba günü oynayacağımız Avrupa maçı var ama bu bahane değil. Kırk dakika yerine 20 dakika üst seviye basketbol oynayabildik. Derbi için fazla bahanemiz yok ama konsantrasyon eksikliğinin getirdiği basit hatalar yaptık. Kilit oyuncularımızdan istediğimiz katkıyı alamadık."

Haber Ara