Dolar

32,4408

Euro

34,7814

Altın

2.448,64

Bist

9.931,68

Başkan Hiçyılmaz, İstanbul'daki Terör Saldırısını Kınadı

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, İstanbul'da meydana gelen terör saldırısını kınadı. Hiçyılmaz, 'Eli kanlı küresel şebekelerin ve onların ülkemizdeki işbirlikçilerinin hain terör saldırılarını kınıyorum. Milletimizin başı sağ olsun' dedi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-29 11:06:01

Başkan Hiçyılmaz, İstanbul'daki Terör Saldırısını Kınadı
Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, İstanbul'da meydana gelen terör saldırısını kınadı. Hiçyılmaz, "Eli kanlı küresel şebekelerin ve onların ülkemizdeki işbirlikçilerinin hain terör saldırılarını kınıyorum. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

"Saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Yüce Allah'tan Rahmet, ailelerine, yakınlarına, milletimize sabır ve yaralılara ise acil şifalar diliyorum" diyen Başkan Hiçyılmaz, "Huzur, kardeşlik ve barış ayı Ramazan'ı kana bulayan, insani bütün değerleri hiçe sayan hain terör odaklarının saldırılarını lanetliyorum. Bu hain saldırı, terör örgütlerinin masum sivilleri hedef alan karanlık yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin kalkınma yolunda emin adımlarla yürüdüğü ve uluslararası arenada güçlü kimliği ile yer aldığı bugünlerde gerçekleşen saldırının manidar olduğunu ifade eden Hiçyılmaz, "Ülkemiz kendi coğrafyasındaki karışıklıklara rağmen ekonomik, sosyal ve siyasal bakımdan güçlü konumda bulunmaktadır. Komşularıyla yakın ilişkiler kuran ve uluslararası siyasette önemli bir yeri olan Türkiye'nin önünü kesmek isteyen şer odakları gizli planlarını terör maşası ile gerçekleştirmeye çalışmaktadırlar. Türkiye'nin geleceğini hedef alan küresel şebekelere karşı gün, birlik olma günüdür" diye konuştu.

Terör silahı ile Türkiye'nin önünü kesmeye çalışanların buna güçlerinin yetmeyeceğini vurgulayan Hiçyılmaz, "Terörün hedefi birlik ve beraberliğimizdir. Terör saldırıları, Türkiye'nin hedeflerine ulaşmasını engellenmeyi amaçlamaktadır. Terörün karşısında durmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek hepimizin görevidir. İş dünyası olarak, kalkınmanın devam etmesi için aynı azimle çalışmaya devam edeceğiz. Milletimizin tek yürek halinde terörü ve terör örgütlerini yeneceğine olan inancımız tamdır" dedi.

Haber Ara