Dolar

32,5378

Euro

34,9431

Altın

2.456,53

Bist

9.888,37

Bakan Koca: İstanbul'da vaka artış hızı kontrol altına alındı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de koronavirüs salgınının merkezi olan İstanbul'da vaka artış hızının kontrol altına alındığını belirterek, 'İstanbul'da çabalarımızın sonuç vermeye başladığını gördük. Artan test sayıları, filyasyon hızı, sağlık çalışanlarının yoğun emeği ve tedbirlere uyumla daha iyi bir noktadayız' dedi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-11-21 22:49:02

Bakan Koca: İstanbul'da vaka artış hızı kontrol altına alındı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de koronavirüs salgınının merkezi olan İstanbul'da vaka artış hızının kontrol altına alındığını belirterek, "İstanbul'da çabalarımızın sonuç vermeye başladığını gördük. Artan test sayıları, filyasyon hızı, sağlık çalışanlarının yoğun emeği ve tedbirlere uyumla daha iyi bir noktadayız" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz gün vaka sayısının neredeyse yarısının İstanbul'da olduğunu açıklamıştı. 

Türkiye'deki vakaların yüzde 40'ının İstanbul'da olduğunu hatırlatarak İstanbul'daki vaka artışı konusunda uyarılarda bulunan Bakan Koca, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "İstanbul sağlık yöneticileriyle yaptığımız değerlendirmede, çabalarımızın sonuç vermeye başladığını gördük. Artan test sayıları, filyasyon hızı, sağlık çalışanlarının yoğun emeği ve tedbirlere gösterilen uyumla daha iyi bir noktadayız. Artış kontrol altında. Süreç hepimize bağlı." diye konuştu.

saglik-bakani-koca-istanbullulara-guzel-haberi-13750532_8697_m

Haber Ara