Dolar

32,4516

Euro

34,7890

Altın

2.443,61

Bist

9.941,59

Bahçeli'den AB'ye sert tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AP'nin Türkiye kararının hükümsüz olduğunu söyledi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-29 11:20:23

Bahçeli'den AB'ye sert tepki

TIMETURK|HABER MERKEZİ 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında Avrupa Parlamentosunun Türkiye'ye yönelik müzakereleri durdurma kararına tepki gösterdi. 

Bahçeli, bu kararı kara bir leke olarak tanımlarken hiç bir hükmü de olmadığını söyledi. 

Bahçeli'nin konuşmasından ilgili kısım şöyle; 

"AP'NİN KARARININ HÜKMÜ YOK"

AP'nin aldığı karar tarihe kara bir leke olarak kazındı. Darbeye tepki bile göstermeyen Avrupa zihnyeti müzakerelerin durdurulası için karar aldı. Müzakereler fiilen kesintiye uğradı. Bu sefil kararın hiç bir hükmü, geçerliliği yok. Bu sakat karar Avrupa Birliğinin samimiyetsiz tavrını yeniden dışarı vurmuştur. 

"TÜRKİYE KUKLA DEĞİL"

Bu olayı bir daha görüşecek ve kesin karara bağlayacaklar. Türkiye'deki OHAL'i eleştirdiler. Aynı eleştiriyi Fransa'ya yapmak aklından geçti mi? İdamı getirirsek müzakereleri tamamaen durduracaklarmış. AK Parti'ye sesleniyorum; yarından tezi yok idam cezası ile ilgili teklifi TBMM'ye taşısın... El mi yaman gösterelim. Türkiye'nin kukla devlet olmadığını ispat edelim. 

"53 YILDIR BİZİ OYALIYOR"

Hiç utanmıyor OHAL'i eleştirmekten... Türkye iç savaşa mı girseydi ne yapacaktık bu ne utanmazlıktır. AB 53 yıldır bizi oyalıyor. Sudan bahanelerle Türkiye'yi hizaya sokmak için fırsat kolluyor. 

 

Haber Ara