Dolar

32,4398

Euro

34,7333

Altın

2.440,94

Bist

9.926,44

Aydınspor 1923 Niğde'de üç puan arayacak

Ligin 10'uncu haftasında Cumartesi günü Niğde Belediyespor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak olan Aydınspor 1923, zorlu deplasmanı kayıpsız geçerek Play Off potasına girmek istiyor.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-04 17:01:02

Aydınspor 1923 Niğde'de üç puan arayacak
Ligin 10'uncu haftasında Cumartesi günü Niğde Belediyespor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak olan Aydınspor 1923, zorlu deplasmanı kayıpsız geçerek Play Off potasına girmek istiyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923, ligin 10. Haftasında deplasmanda Niğde Belediyespor'a konuk olacak. Niğde 5 Şubat Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmada ilk düdük saat 13.30'da çalacak. Kendisinden bir sıra aşağıda 10. Sırada yer alan rakibi Niğde Belediyespor deplasmanından 3 puanla dönerek Çarşamba günü kendi seyircisi önünde konuk edeceği Sarıyer karşılaşması öncesinde moral bulmak istiyor. 10. hafta öncesinde Aydınspor 1923 13 puanla 9'uncu sırada yer alırken rakibi Niğde Belediyespor ise averajla 13 puanla 10. sırada yer alıyor. Öte yandan Siyah Beyazlılarda orta saha oyuncusu Gürcan Gözüm, sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Genç oyuncunun yerine Teknik Direktör Göksel Özdemir'in Şamil'i bu bölgede oynatması bekleniyor. Ayrıca Tokatspor mücadelesinin ilk yarısında sakatlanarak yerini Metincan Cici'ye bırakan Berat Ali Genç'in durumunun maç saatinde belli olacağı öğrenildi. Ayrıca Aydınspor 1923, deplasmanda konuk olacağı Niğde Belediyepor ile tarihinde ilk kez karşı karşı karşıya gelecek.

Hakemler İstanbul'dan

Aydınspor 1923 ile Niğde Belediyespor arasında oynanacak olan mücadeleyi İstanbul Bölgesi hakemlerinden Erdoğan Özkaya yönetecek. Yine aynı bölgeden Süleyman Yavaşoğlu ve Aykut Onar'ın yardımcı hakem olarak görev yapacağı karşılaşmada İlker Yasin Avcı hakem üçlüsüne saha kenarından yardımcı olacak.

"Seri Yakalamak İstiyoruz"

Niğde maçının kazanmak istedikleri bir maç olduğuna değinen Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Göksel Özdemir, "Oynadığımız kupa ve lig maçının ardından moral olarak iyi bir seviyeye geldik. Uzak ve zor bir deplasmana gideceğiz. İyi bir durumdayız ve seri yakalamak istiyoruz. Bu maçı kazanmak istiyoruz. Niğde'ye sadece puan almaya değil puanların hepsine talip olmaya gidiyoruz. Niğde'de bu anlayışla oynayacağız. Gürcan cezalı olduğu için bu maçta oynayamayacak. Gürcan'ın yerine oynayacak olan oyuncumuz da gerekli performansı göstereceğine inanıyoruz. Her oyuncumuzun hazır olduğunu düşünüyorum" dedi.

"Üst Sıralarda Bir Pozisyon Almak İstiyoruz"

Rakibi de değerlendiren Özdemir, "Rakibimizin iyi bir kadrosu var ancak bazen elinizdeki oyuncularla da istenileni veremiyorsunuz ve takım olamıyorsunuz. Herşey kağıt üzerinde değil sahadaki mücadeleyle doğru orantılı oluyor. Karşımızdaki takım kim olursa olsun biz kendi oyun karakterimizi sahaya yansıttığımız zaman kazanabileceğimizi düşünüyoruz. Ama futbolda her türlü sonuç var ve biz olması gereken işleri yapmak istiyoruz. Önümüzdeki bir hafta içinde oynayacak olduğumuz üç maçtan maksimum puanları alıp üst sıralarda bir pozisyon almak istiyoruz" diye konuştu.

Haber Ara