Dolar

32,4696

Euro

34,8542

Altın

2.445,88

Bist

9.881,94

Anket sonuçları: Biden'ın ruh sağlığı şüpheli

ABD’de yapılan bir anketin sonuçlarına göre, Amerikalıların yarısının 78 yaşındaki Başkan Joe Biden’ın ülkelerini yönetme konusundaki zihinsel ve fiziksel yeteneklerinden endişe duyduğunu söylüyor.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-12 09:01:45

Anket sonuçları: Biden'ın ruh sağlığı şüpheli

ABD'de yapılan bir anketin sonuçlarına göre, Amerikalıların yarısının 78 yaşındaki Başkan Joe Biden'ın ülkelerini yönetme konusundaki zihinsel ve fiziksel yeteneklerinden endişe duyduğunu söylüyor.

Russia Today raporuna göre, Rasmussen Vakfı tarafından yapılan ankete katılanlara "Biden'in ABD'ye ne ölçüde zihinsel ve fiziksel olarak liderlik yapabileceğine inanıyorsunuz?" Sorusu sorulduğunda, “yüzde 50'si "emin değilim" diye cevap verdi.

biden67

Bu arada, ankete katılanların yüzde 48'i Biden'ın zihinsel ve fiziksel sağlığa sahip olduğuna "inandığını" veya "kuvvetle inandığını" söyledi.

Biden'ın kendisi de konuşma hataları ve iletişim hatalarıyla ilgili "iyi bir geçmişe" sahip değil. Son zamanlarda ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin'in adını unuttu.
Beyaz Saray'a girdiğinden beri Biden hiçbir zaman bir basın toplantısı düzenlemedi ve gazetecilerle doğrudan toplantılardan her zaman kaçındı.

Geçen Salı, Biden bir hırdavatçıya geldi. Ancak gazetecilerin sorularını yanıtlama konusundaki isteksizliği sosyal medyada çeşitli tepkilere yol açtı.

Bir gün önce Beyaz Saray sözcüsü Jennifer Psaki, Biden'ın Mart ayı sonuna kadar basın toplantısına katılmayacağını açıkladı. Cumhurbaşkanının basın toplantısından önce kendisine yöneltilen soruları cevaplayıp cevaplamayacağı sorulduğunda Psaki "bilmiyorum" cevabını verdi.

Psaki ayrıca Biden'ın kendisini basından sakladığını da yalanladı. Ona göre, ABD Başkanı olduktan sonra, Biden "40'tan fazla soru ve cevap sorusu" yürüttü.

Kaynak: liputanislam

Haber Ara