Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Ankara'da kar yağışı ne zaman başlayacak?

Ankara'da kar yağışı ne zaman başlayacak? Ankara'da başlayan kuru ayaz, vatandaşlara 'Kar ne zaman yağacak?' sorusunu sorduruyor. Sabah saatlerinden itibaren kendini gösteren rüzgarlı havayı, kar yağışının takip edeceği, çevre illerde de bu durumun hissedileceği öngörülüyor. Peki ama Ankara'da hava ne zaman düzelecek ve kar ne zaman yağacak? İşte detaylar...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-23 15:48:03

Ankara'da kar yağışı ne zaman başlayacak?

Ankara'da kar yağışı ne zaman başlayacak? Ankara'da başlayan kuru ayaz, vatandaşlara "Kar ne zaman yağacak?" sorusunu sorduruyor. Sabah saatlerinden itibaren kendini gösteren rüzgarlı havayı, kar yağışının takip edeceği, çevre illerde de bu durumun hissedileceği öngörülüyor. Peki ama Ankara'da hava ne zaman düzelecek ve kar ne zaman yağacak? İşte detaylar...

Ankara'da kar yağışı ne zaman başlayacak?

Ankara'da 23 Mart akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışının etkili olmasıtahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yayınlanan bildireye göre, Ankara'da bugün yağmur şeklinde başlayan yağışların, akşam saatlerinden sonra karla karışık yağmur ve kara dönmesi bekleniyor.

23 Mart Salı geceden başlayıp, 24 Mart Çarşamba sabah saatlerinde de kar yağışının etkili olacağı (8-12 santimetre) öngörülüyor.

Ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması, kar lastiğinin ihmal edilmemesi, uzmanlarca bildiriliyor.

Haber Ara