Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Yurttan kar manzaraları

Kar yağışı yurtta etkisini sürdürürken vatandaşlara da zor anlar yaşatıyor

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-01-10 12:38:32

Yurttan kar manzaraları
Kar yağışı yurtta etkisini sürdürürken vatandaşlara da zor anlar yaşatıyor.

İstanbulluların günlerdir devam eden karla çetin mücadelesi de devam ediyor. Karda yürümekte zorlanan vatandaşlar, yollarda kalan araçlar artık alışık olduğumuz manzaralar. İstanbul Büyükbakkalköy'de yolda kalan araçlara sürpriz bir isim yardımcı oldu. Makam aracıyla yol çalışmalarını takip eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç yolda kalan araçların yardımına koştu. Vatandaşlarla birlikte araçlara omuz verdi.

TOKAT

Tokat'ta ise yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ulaşımda zorluklar yaşanırken Tokat-Niksar yolunda kayan tıra vatandaşlar müdahale etti.

BURSA

Bursa-Bandırma karayolunda da kar ve buzlanma nedeniyle kayan bir tır yolu ulaşıma kapattı. Uzun süre yolda mahsur kalan sürücülere Bursa AFAD ekiplerince 200 kişilik kumanya dağıtıldı.

Bursa kent merkezinde ise vatandaşlar kar ve buzlanma nedeniyle caddelerde yürümekte güçlük çekiyor. Vatandaşlar yetkililerden tuzlama çalışma yapmalarını istiyor.

İZMİR

İzmir'de gece saatlerinde etkisini gösteren kar yağışı kentin merkez ilçelerinde etkili olurken bazı vatandaşlar yağan karın keyfini özçekim çekerek çıkardı.

AYDIN

Aydın'ın Kuşadası ilçesine de kar yağdı. Kısa bir süre devam eden kar yağışı, vatandaşları sevindirirken, hemen ardından yağan yağmur nedeniyle kar tutmadı.

Haber Ara