Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Yunanistan'daki çiftçi eylemi

Yunanistan'daki çiftçi eylemi

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-15 15:36:00

Yunanistan'daki çiftçi eylemi
Yunanistan'daki çifti eylemi nedeniyle İpsala Sınır Kapısı'nın karşısındaki Kipi Sınır Kapısı'nda yarın hizmet verilemeyecek.

İpsala Kaymakamlığı'ndan yapılan duyuruda, Kipi Sınır Kapısı'nda yarın eylem nedeniyle hizmet verilemeyeceğinin bildirildiği kaydedilerek, vatandaşlardan bu doğrultuda hareket etmeleri istendi.

Uluslararası Nakliyatçılar Derneği'nin (UND) duyurusunda ise Türkiye'nin Atina Büyükelçiliği'nin konuya ilişkin derneği bilgilendirdiği aktarıldı.

Duyuruda, "Yunan basınında çıkan haberlere atıfla, Meriç (Evros) ilindeki çiftçilerin, tarım ve hayvancılık sektörünün içinde bulunduğu sıkıntılara dikkati çekmek amacıyla Yunanistan'da 20 Eylül'de gerçekleştirilecek erken genel seçimler öncesinde yarın İpsala Sınır Kapısı'nın Yunan tarafında yer alan Bahçeköy (Kipi) Sınır Kapısı'ndan geçişleri engellemeye yönelik bir protesto gösterisi gerçekleştirme hazırlığı içinde oldukları ifade edilmektedir. Söz konusu eylemlerin ne kadar süreceğinin de keza bu aşamada belli olmadığı kaydedilmektedir."

Haber Ara