Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Yesilgiresun Belediyespor Kulubu Baskan Yardimcisi Gunes:

Yesilgiresun Belediyespor Kulubu Baskan Yardimcisi Gunes:

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-14 17:04:46

Yesilgiresun Belediyespor Kulubu Baskan Yardimcisi Gunes:
Spor Toto Basketbol Ligi'nde, dün evinde Rönesans TED Ankara Kolejliler'i 90-87 yenen Akın Çorap Yeşilgiresun Belelediyespor'da, kulüp başkan yardımcısı Sertaç Güneş, bu galibiyetle lige yeni bir başlangıç yaptıklarını söyledi.

Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, evlerinde konuk ettikleri Rönesans TED Ankara Kolejliler'i, uzatma sonunda 90-87 mağlup ettiklerini anımsattı.

Haftalardır iyi mücadele etmelerine rağmen maçlardan istedikleri sonuçlarla ayrılamadıklarını ifade eden Güneş, "Şanssızlıklar yakamızı bir türlü bırakmıyordu. Hep son periyot ya da son dakikalarda kaybediyorduk. Bu şanssızlığımızı nihayet Rönesans TED Ankara Kolejliler maçını kazanarak kırmayı başardık. Zor da olsa kazandığımız için mutluyuz. Kötü gidişata 'dur' demek, alt sıralardan biraz olsun uzaklaşmak için bu galibiyet bize ilaç gibi geldi" dedi.

Rönesans TED Ankara Kolejliler maçıyla ligde galibiyet serisi yakalamak istediklerini vurgulayan Güneş, "Rönesans TED Ankara Kolejliler galibiyeti bizim için çok önemli. Bir galibiyetten öte anlamlar taşıyor. Haftalardır kazanamama baskısını üzerimizden atmamızı sağladı. Bu galibiyetle ligde yeni bir sayfa açtık, yeni bir başlangıç yapıyoruz. Seri galibiyetler alarak üst sıralara hızla tırmanışa geçeceğiz. Hedefimiz play-off. Sonuna kadar da play-off mücadelesi vereceğiz" diye konuştu.

Haber Ara