Dolar

32,4030

Euro

34,7585

Altın

2.400,77

Bist

10.208,65

Yapı Kredi Portföy'e uluslararası kurumlardan beş ödül

Yapı Kredi Portföy'e uluslararası kurumlardan beş ödül

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-06 12:29:38

Yapı Kredi Portföy'e uluslararası kurumlardan beş ödül
Yapı Kredi Portföy, uluslararası iş ve finans dünyasının prestijli yayın kuruluşları tarafından ödüllendirilmeye devam ediyor.

Yapı Kredi Portföy açıklamasına göre, geçen aylarda EMEA Finance Magazine tarafından "Türkiye'nin En İyi Portföy Yönetimi Şirketi" seçilen şirket, bu kez de Global Banking and Finance Review, Global Brands Magazine, Business Worldwide Magazine ve Global Finance Magazine tarafından ödüle layık görüldü.

Yapı Kredi Portföy, Global Banking and Finance Review tarafından düzenlenen Global Banking and Finance Review Awards 2015 ödüllerinde "Türkiye'nin En İyi Portföy Yönetim Şirketi, 2015", Global Brands Magazine tarafından düzenlenen Banking / Finance Awards 2015 ödüllerinde "Türkiye'nin En İyi Portföy Yönetimi Markası", Business Worldwide Magazine tarafından düzenlenen The M&A Awards 2015 ödüllerinde "Yılın Portföy Yönetim Şirketi, Türkiye", Global Finance Magazine tarafından düzenlenen 2015 World's Best Asset Managers for Corporates ödüllerinde ise "Kurumlar için Türkiye'de En İyi Portföy Yönetim Şirketi, 2015" seçilerek başarısını uluslararası arenada tescillendirmeyi sürdürdü.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Portföy Genel Müdürü Emir Alpay, şunları kaydetti:

"Farklı alanlarda aldığımız ödüllerle başarılarımızı pekiştiriyoruz. Aldığımız bu uluslararası 5 prestijli ödül sebebiyle başarılarımıza yenilerini eklemiş olmaktan gurur duyuyoruz. Ayrıca Türkiye'de uluslararası standartlarda portföy yönetimi alanında derecelendirme yapan Fitch Ratings'in en yüksek derecelendirme notu olan Highest Standards (tur) notumuz geçen yıl olduğu gibi bu yıl da teyit edildi. Uluslararası arenada prestij sahibi farklı bağımsız kuruluşlardan kazandığımız bu ödüller atmış olduğumuz adımların kalıcılığını pekiştiriyor."

Haber Ara