Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Voleybolda maçın ardından

Voleybolda maçın ardından

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-09 23:02:29

Voleybolda maçın ardından
Voleybol Kadınlar CEV Challenge Kupası 3. turunda Güney Kıbrıs Rum Kesimi ekibi Apollon Prestige'i her iki maçta da 3-0 yenerek bir üst tura çıkan Bursa Büyükşehir Belediyespor'un antrenörü Dragan Nesiç, "İyi bir oyunla kolay gözüken rakibimizi, kolay olmayan bir maçla yendik" dedi.

Nesiç, maçtan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, üçüncü turda her iki maçta da zorlanmalarına rağmen bir üst tura geçtiklerini belirterek, "Bugün iyi bir oyunla kolay gözüken rakibimizi, kolay olmayan bir maçla yendik" dedi.

Her zaman en üst sırayı hedeflediklerini kaydeden Nesiç, "Mutluyum ve şanslıyım. İyi bir takımımız var. Bu takımın ve bu kulübün hedefi, her zaman başarıyı katlamak" diye konuştu.

Nesiç, geçen seneki başarıyı yakalayacaklarına inandığını belirterek, bayanlar liginde de deplasmanda Çanakkale Belediyespor ile karşılaşacaklarını kaydetti.

Çanakkale Belediyespor deplasmanına Avrupa Kupası'nda tur atlamış bir takım olarak gideceklerini hatırlatan Nesiç, "Avrupa Kupası'nda olduğu gibi ligde de hedefleri olan bir takımız. Kazanmak için gidiyoruz" dedi.

Oyuncu İpek Soroğlu da rahat kazandıkları Apollon Prestige maçının kendileri için iyi bir antrenman olduğunu söyledi. Hedeflerin her zaman yükseldiğini kaydeden İpek Soroğlu, "Hedef, yine kupayı almak. İnşallah ikinci kupayı da müzeye getireceğiz" diye konuştu.

Haber Ara