Dolar

32,3872

Euro

34,7796

Altın

2.435,01

Bist

9.991,79

Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek:

Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek:

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-12 18:28:09

Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek:
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Türkiye sınırları içerisinde hendeğe gömülen bölücü terör örgütü, Suriye'nin kuzeyinde, Irak'ın kuzeyinde yuvalanıyor. Oralarda da hendeğe gömülecek." dedi.

Perinçek, partisinin Denizli il teşkilatının Pamukkale Halk Eğitim Merkezindeki genel kurulunda yaptığı konuşmada, Fetullahçı Terör Örgütü'nün polisten ve yargıdan temizlendiğini, orduda temizleme çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.

Türkiye'nin önünde, elinde silah olan, mayın döşeyen, haraç toplayan, bombalarla halkın üzerine gelen bölücü terör örgütü PKK'nın olduğunu kaydeden Perinçek, "ABD eğitiyor bunları, ABD donatıyor, mühimmatını cephanesini ABD veriyor. Bu ancak silahla uslandırılır, silahla hizaya getirilir. Silahlı bir terör örgütüyle müzakere olmaz, koklaşmak, konuşmak olmaz." dedi.

Perinçek, gelinen noktada Türkiye'nin vatan bütünlüğünün tamamlanacağını belirterek, şöyle konuştu:

"Türkiye sınırları içerisinde hendeğe gömülen bölücü terör örgütü, Suriye'nin kuzeyinde, Irak'ın kuzeyinde yuvalanıyor. Oralarda da hendeğe gömülecek. Türkiye'nin önündeki mesele budur. Bunu da Vatan Partisi, Türkiye'nin önüne koyuyor. Oralarda da bölücü terör hendeğe gömülecek. Bunu başarmak için karşımızda ABD, İsrail var. Türkiye, ABD'nin bölmek istediği bölgemizdeki Suriye, Irak, İran, Azerbaycan ve Rusya ile el birliği yapacak, güç birliği yapacak hem güvenlik alanında hem ekonomi alanında."

Vatan Partisi Denizli İl Başkanlığı'na İbrahim Kasapoğlu yeniden seçildi.

Haber Ara