Dolar

32,4487

Euro

34,7810

Altın

2.427,29

Bist

10.082,77

Ümit Özat: Sahanın en iyisi hakemdi

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Fırat Aydınus'un çok iyi maç yönettiğini belirterek 'Hakem bugün sahanın en iyisiydi' dedi

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-11 21:40:13

Ümit Özat: Sahanın en iyisi hakemdi
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Fırat Aydınus'un çok iyi maç yönettiğini belirterek "Hakem bugün sahanın en iyisiydi" dedi.

Galatasaray deplasmanında son dakika golüyle kaybeden Gençlerbirliği'nde Teknik Direktör Ümit Özat, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi. Galatasaray'ı tebrik ederek söze başlayan Özat, "Yine son dakika golüyle kazandılar. Bu tarz pozisyonları penaltı gibi kullanıyorlar. Taç atarken rakibe elimizle verdiğimiz pozisyon döndü geldi, yarı penaltı pozisyonuyla kalemizde gol oldu. İlk yarı biterken gol yemek ve maç biterken gol yemek insanın canını sıkıyor. Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Klasik olacak ama önümüzdeki maçlara bakıyoruz" ifadelerini kullandı.

"SAHANIN EN İYİSİ HAKEMDİ"

Son dakika yedikleri golde rakibin çok klas ayakları olduğunu söyleyen Özat, "Bu tarz pozisyonlar yarı gol gibi oluyor. Rakibin klas ayakları var. Maçtan sonra hakemin yanına koştum ve gittim tebrik ettim. Bana göre muhteşem yönetti. Hakeme kimse bir şey diyemez. Böyle bir statta üst üste 2 tane penaltıyı çalmak kolay değil. Bana göre maçın bugün en iyisi hakemdi ve gittim kendisini tebrik ettim. Son dakika pozisyonuyla ilgili söyleyecek bir şey yok. Bu maçta hakeme kimse bir şey diyemez" diyerek sözlerini noktaladı.

(Bozhan Memiş - Oğuzhan Ort - Doğan Gündoğdu / İHA)

Haber Ara