Dolar

32,2933

Euro

34,7129

Altın

2.408,54

Bist

10.045,74

Uludağ'da sömestir tatili yoğunluğu

Yarı yıl tatilinin son gününde Uludağ'daki konaklama tesisleri ve pistlere, tatilciler ve günübirlikçiler yoğun ilgi gösterdi

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-02-04 12:53:17

Uludağ'da sömestir tatili yoğunluğu
Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'daki konaklama tesisleri ve pistleri, sömestir tatilinin son gününde turistler ve günübirlikçiler doldurdu.

Yarı yıl tatilinin son günü ve hafta sonunu fırsat bilen tatilciler, pistlerde kayak ve snowboard yaptı, kar motoru gezintileriyle karın keyfini çıkardı.

Günübirlik ziyaretçilerden Habib Karlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Uludağ'a ilk defa geldiğini belirterek, "Gerçekten çok güzelmiş. Hem yorgunluğu atmak hem eğlenmek için geldik. Oldukça yoğun ilgi var. Bu kadar beklemiyordum." dedi.

Erzurum'dan tatil için gelen Cihan Korkmaz da "Bursa ve Uludağ güzel. Sömestir tatilini fırsat bilerek geldim. Birkaç gün daha burada kalıp, kayak yapacağız." ifadelerini kullandı.

Kar kalınlığının "oteller bölgesi"nde 121 santimetre ölçüldüğü, hava sıcaklığının en düşük 2, en yüksek 6 derece olacağının öngörüldüğü Uludağ'da, bugün kar yağışı beklenmiyor.

Haber Ara