Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi kokteyli

TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi kokteyli

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-03 00:31:21

TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi kokteyli
Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Tuncay Özilhan, 64. Hükümet Programı'nın başarıyla uygulanabilmesi için işbirliğine ihtiyaç olduğunu belirterek, "TÜSİAD olarak her zaman olduğu gibi bir arada çalışmaya hazırız. Etkili bir işbirliği olacağından şüphemiz yoktur" dedi.

TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi kokteyli Sheraton Otel'de gerçekleştirildi.

Kokteyle, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcıları Mehmet Şimşek ve Lütfi Elvan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, bazı milletvekilleri ve Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı ile iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

Kokteylin açılış konuşmasını yapan Özilhan, Ankara'da bugüne kadar birçok başarılı toplantı gerçekleştirdiklerini belirterek, bu toplantılarda bürokrasi temsilcileri ile görüş alışverişi imkanı bulduklarını kaydetti.

Başbakan Davutoğlu'nun katılımından dolayı konsey toplantısının çok özel olduğunun altını çizen Özilhan, "Başbakanım; TÜSİAD olarak katılımınızdan şeref duyduk. Başta siz olmak üzere bütün kabineye başarılar diliyoruz. 64. Hükümet Programı için iş dünyası olarak hayırlı olsun diyoruz. Programın başarıyla uygulanabilmesi için işbirliğine ihtiyaç vardır; TÜSİAD olarak her zaman olduğu gibi bir arada çalışmaya hazırız. Etkili bir işbirliği olacağından şüphemiz yoktur" ifadelerini kullandı.

Özilhan ayrıca, hükümet programının başarısının herkesin başarısı olacağını dile getirdi.

Haber Ara