Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

TÜRSAB, Birleşik Krallık ve İrlanda Turizm Roadshow'a katılacak

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-11-10 13:33:03

TÜRSAB, Birleşik Krallık ve İrlanda Turizm Roadshow'a katılacak
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), Türkiye'nin tanıtımına yönelik faaliyetleri kapsamında 13-22 Kasım'da Birleşik Krallık ve İrlanda Turizm Roadshow'a katılacak.

Birlik açıklamasına göre, TÜRSAB, dünya turizminde ön plana çıkmaya başlayan ve önemli potansiyel vadeden pazarlarda Türkiye'nin tanıtımına yönelik faaliyetlerini artırdı.

Bu doğrultuda Londra'da kapılarını açan ve dünyanın önde gelen turizm fuarları arasında yer alan World Travel Market (WTM) etkinliğine katılan TÜRSAB, Türkiye'deki turizm destinasyonlarını tanıttı.

2,8 milyar sterlin iş hacmi sağlayan, 5 binin üzerinde turistik noktanın tanıtıldığı ve yaklaşık 50 binin üzerinde turizm profesyonelinin katıldığı fuar kapsamında, İngiltere'den gelen turist sayısının geçmiş yıllardaki seviyesine ulaşması için görüşmeler yapıldı.

İngiltere'de tatil amaçlı tercih edilen ülkeler sıralamasında 8'inci olan Türkiye'nin, listede daha üst sıralara çıkması amacıyla çalışmalar da yürütüldü. TÜRSAB standında "2018 Troia Kültür ve Turizm Yılı" dolayısıyla yapılan çalışmalar da beğeni topladı.

TÜRSAB'ın Londra'da başlayan tanıtım faaliyetleri, 13-22 Kasım'da Birleşik Krallık ve İrlanda Turizm Roadshow'u ile devam edecek.

Roadshow kapsamında sırasıyla Londra, Bristol, Birmingham, Manchester, Newcastle, Glasgow, Belfast ve Dublin şehirlerini dolaşacak olan TÜRSAB, bu şehirlerde "Türkiye Tanıtımı" temalı sunumlar yaparak Türkiye'nin önemli turizm merkezleri hakkında bilgi verecek.

Sunumların yanı sıra B2B workshopların da düzenleneceği tanıtım etkinliğinde, ülkeler arası turizm ilişkilerinin gelişmesine katkı sağlanacak.

Haber Ara