Dolar

32,2434

Euro

34,8858

Altın

2.424,16

Bist

10.801,25

Türkiye sandık başında

Türkiye sandık başında

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-07 11:54:24

Türkiye sandık başında
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Aziz milletimiz ne karar verirse vereceği kararın en doğrusu, en iyisi olacağına inanıyoruz" dedi.

Bakan Yılmaz, oyunu kullanmak üzere Sivas Fevzipaşa İlkokuluna geldi. Görevlilerle selamlaşan Yılmaz, daha sonra 1274 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Yılmaz, oy verme işleminin ardından okulun önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, seçimlerin ülkeye hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Zor bir seçim döneminden geçildiğini ve milletin sandıkta vereceği kararı saygıyla karşılayacaklarını belirten Yılmaz, şunları kaydetti:

"Aziz milletimiz ne karar verirse vereceği kararın en doğrusu, en iyisi olacağına inanıyoruz. İnşallah 'yola devam' derse bu millete hizmete devam edeceğiz, farklı bir düşüncesi olursa da saygıyla karşılayacağız. Yapmış olduğumuz eksik işlerin olduğunu düşüneceğiz. İnanıyorum ki umudum da odur ki 80 yılda yapılanları bir teraziye koyacak, bir de bizim dönemimizde yaptığımız işleri bir teraziye koyacak. Dolayısıyla bu milletin gözü terazidir. Kimin ne yaptığını, kimin laf ürettiğini, kimin iş ürettiğini bilir ve ona göre de oyunu kullanır. Yapılanlar adamlara değildir, oylar da adamlara değildir, yapılanlar ve oylar işleredir, hizmetleredir. Biz bunu yaptığımızı düşünüyoruz ama nihai karar milletimizindir."

Bakan Yılmaz, demokrasinin güçlenmesi için vatandaşları oy kullanmaya davet etti.

Haber Ara