Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Türk Telekom'dan 'PİLOTT Girişimcilik Zirvesi'

Türk Telekom'dan 'PİLOTT Girişimcilik Zirvesi'

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-11 14:53:21

Türk Telekom'dan 'PİLOTT Girişimcilik Zirvesi'
Türk Telekom Grubu, girişimleri hızlandırma programı PİLOTT kapsamında İstanbul'da "Girişimcilik Zirvesi" düzenleyecek.

Türk Telekom'un açıklamasına göre, 16 Eylül'de gerçekleştirilecek PİLOTT Girişimcilik Zirvesi'nde dünyadan ve Türkiye'den başarılı girişimci ve yatırımcılar deneyimlerini paylaşacak. Zirve'de ayrıca, PİLOTT programının en başarılı 3 girişimine ödül verilecek.

Türk Telekom Grubu'nun Üst Yöneticisi Rami Aslan ile Strateji ve İş Geliştirme Başkanı Hakan Dursun'un ev sahipliği yapacağı zirvede, girişimci ve yatırımcı Shervin Pishevar ile Hüsnü Özyeğin konuşmacı olarak yer alacak.

Zirvede bu yıl, kadın girişimcilerle ilgili ayrı bir panel de düzenlenecek. Söz konusu panele, m-Spark'ın Kurucu Ortağı Ferhan Cook ve Big Chefs'in Kurucu Ortağı Gamze Cizreli konuşmacı olarak katılacak.

- "Kazanan girişimler Silikon Vadisi'ne gidecek"

Zirve'de PİLOTT Girişim Hızlandırma Programı'ndan mezun olan 8 girişimci, 3'er dakikalık sunumlarla proje ve iş modellerini anlatacak. Sunumların ardından en başarılı 3 girişime ödül verilecek.

Kazanan projelere, toplam 100 bin liralık sermaye desteği verilecek olup, söz konusu proje sahiplerine ABD'de Silikon Vadisi'ni ziyaret etme fırsatı sunulacak. Kazanan girişimciler Silikon Vadisi'nde global girişimlerin ofislerini ziyaret edip, dünyanın önde gelen girişimci ve yatırımcılarıyla görüşme imkanı elde edecek.

Türkiye'de özel sektör tarafından hayata geçirilen girişimleri hızlandırma programı PİLOTT'un üç dönemi boyunca, girişimlere toplam 750 bin lira sermaye desteği sağlandı. Girişimlerden 8'i yatırım alırken, 1 girişim projesi de Türk Telekom Grubu'na satıldı ve ürünleşti. Girişimlerden 6'sı ise Türk Telekom'la iş ortağı oldu.

Haber Ara