Dolar

32,4397

Euro

34,8492

Altın

2.435,68

Bist

10.082,77

Türk Ocakları'ndan Türkmenler için yardım kampanyası

Türk Ocakları'ndan Türkmenler için yardım kampanyası

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-20 20:52:30

Türk Ocakları'ndan Türkmenler için yardım kampanyası
Türk Ocakları Genel Merkezi ve Türk Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı işbirliğiyle geçen yıl başlatılan Suriye ve Irak Türkmenleri'ne yardım kampanyası devam ediyor.

Türk Ocakları Genel Merkezinden yapılan açıklamada, geçen ramazanda başlatılan ve bir yıl boyunca devam eden "Bugün ve Her Zaman Elini Türkmeneli'ne Uzat" yardım kampanyasının devam ettiği belirtildi.

Toplanan yardımların, Suriye ve Türkiye'deki Türkmen kamplarındaki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığı ifade edilen açıklamada, Kurban Bayramı'nda da 511 kurbanın kamplarda ve Afganistan'da kesilerek soydaşlara dağıtıldığını kaydedildi.

Açıklamada, "Türkmen soydaşlarımızın ihtiyaçları her geçen gün artmaktadır. Bu ramazan da Türkmen kardeşlerimizin iftar sevincini paylaşmak, onların yaralarına merhem olmak için Türk Ocaklarının başlattığı kampanyaya destek vererek soydaşlarımıza yardım edebilirsiniz. Ayrıca, gönderilen yardımlar ihtiyaç olduğu durumlarda Irak ve Suriye'deki Türkmen soydaşlarımıza da Irak Türkmen Cephesi aracılığıyla ulaştırılmaktadır" ifadesi kullanıldı.

Nakdi veya gıda yardımı yapılabileceği bildirilen açıklamada, fitrelerin de Türk Ocakları aracılığıyla Türkmenlere ulaştırılabileceği vurgulandı.

Haber Ara