Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Topbaş'tan Silivri'ye ziyaret

Topbaş'tan Silivri'ye ziyaret

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-02 14:46:00

Topbaş'tan Silivri'ye ziyaret
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti Silivri İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Topbaş, ziyarette yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'da FETÖ'nün Türkiye'nin geleceğini karartma adına planını hayata geçirmek istediğini ancak, halkın birlik beraberliği ve vatanına sadık olmasının planlarını bozduğunu anlattı.

Başkan Topbaş, "Terör örgütünün tahmin etmediği 79 milyonluk büyük bir gücü karşılarında gördüler. Rabbimiz onlara fırsat vermedi çok şükür, ülkemizde huzur içerisindeyiz.' dedi.

Ardından ilçe esnafını ziyaret eden Topbaş, ilçeye yapılan ve yapılacak yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

Silivri'ye 2004'ten bu yana 1 milyar 625 milyon liralık yatırım yapıldığını, bu rakamın 651 milyon lirasının su ve doğalgazla, 500 milyon lirasının da yollarla ilgili olduğunu belirten Topbaş, şunları kaydetti:

"İleri biyolojik arıtmalarla Silivri'de denizin kirlenmesinin önüne geçiyoruz. Sadece bu yatırımlara 350 milyon lira harcadık. Batıya doğru sahili yeniden düzenleyerek Silivri'de çok daha güzel bir sahil oluşturacağız. Silivri merkez caminin çevresinde bir düzenleme için çalışıyoruz.Yeni bir emniyet binası da yapacağız. Tarihi Mimar Sinan Köprüsü'ndeki restorasyon çalışmaları da sürüyor. Çevresini de düzenleyerek orada bir sosyal tesis mantığında halkımızın rahatlıkla gezip dolaşabileceği bir yeşil alan oluşturuyoruz. Ayrıca Silivri'de 740 dönümlük bir alanda tema park oluşturmak için çalışma yapıyoruz. Silivri'de 3 tane kapalı spor salonu yaptık. Şimdi 3 tane daha yapıyoruz."

AK Parti İstanbul Milletvekilleri Tülay Kaynarca ve Nureddin Nebati ile Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da Silivri'ye yapılan yatırım ve hizmetlerden dolayı Kadir Topbaş'a teşekkür etti.

Haber Ara