Dolar

32,4742

Euro

34,8440

Altın

2.417,71

Bist

10.045,74

'THY 5 yıldır ödül ambargosu uyguluyor'

'THY 5 yıldır ödül ambargosu uyguluyor'

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-15 11:29:31

'THY 5 yıldır ödül ambargosu uyguluyor'
Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Erkeskin, artık bir dünya markası haline gelen THY'nin 'ambargo' uygulamaya başladığını belirterek, "Ama bu olumlu, bizleri mutlu eden bir ambargodur. Avrupa'nın en iyi havayolu ödülünü arka arkaya alarak 5 yıldır bu ambargoyu koruyor" ifadelerini kullandı.

UTİKAD'dan yapılan açıklamaya göre Erkeskin, THY Kargo ve iş ortakları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Futbolcu Arda Turan'ın Barcelona'ya transfer olduğunu anımsatan Erkeskin, THY'nin de uzun süre Barcelona'nın sponsoru olduğunu hatırlattı.

THY'nin ektiği Türkiye tohumlarıyla yeşeren sahada şimdi bir Türk futbol virtüözünün top oynayacağını vurgulayan Erkeskin, "İnşallah kendisi orada daha da başarılı olur ve dönerken yanında Neymar ve Messi'yi de getirir. Bu başarılara artık alışmaya başladık" ifadelerini kullandı.

THY'nin başarılarının herkesi gururlandırdığının altını çizen Erkeskin, şunları kaydetti:

"Artık bir dünya markası haline gelen THY 'ambargo' uygulamasına başladı. Ama bu olumlu, bizleri mutlu eden bir ambargodur. Avrupa'nın en iyi havayolu ödülünü arka arkaya alarak 5 yıldır bu ambargoyu koruyor. Bu gururu THY ile paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bunun gibi ödülleri kargo alanında da almamız yeni hedefimiz olmalı. Bunu hep beraber çalışarak yapabiliriz. Ancak bunu birbirimizin hatalarını eksiklerini parmakla işaret ederek, maddi ya da manevi cezalandırarak değil; hep beraber iş birliği ortamı içinde karşılıklı anlayış, güven ve ortak çalışma ile yapabiliriz."

Erkeskin konuşmasının sonunda, THY Kargo ekibinin başarıları ve UTİKAD üyesi hava kargo acenteleriyle yürüttükleri iş birliğinden dolayı THY Kargo Başkanı Ali Türk'ü tebrik ederek kendisine gümüş bir tabak takdim etti.

Haber Ara