Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

TeknoSA'dan yeni yıl hediyeleri

TeknoSA'dan yeni yıl hediyeleri

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-17 12:06:29

TeknoSA'dan yeni yıl hediyeleri
TeknoSA, yeni yılda sevdiklerine teknolojik hediyeler almayı düşünenler için birbirinden farklı ürün seçenekleri sunuyor.

TeknoSA'dan yapılan açıklamaya göre şirket, yeni yıl için hediye arama telaşına son veriyor. Buna göre oyun konsollarından son teknoloji tablet ve notebooklara, küçük ev aletlerinden akıllı televizyonlara kadar birbirinden farklı hediye seçenekleri sahiplerini bekliyor.

TeknoSA mağazalarında ve teknosa.com'da erkek bakım kitlerinden epilatörlere, saç düzleştiricilerden traş makinelerine, dijital ateş ve tansiyon ölçerden vücut analiz baskülüne kadar güzellik ve sağlığa yönelik hediye seçenekleri bulunuyor.

Ergonomik yapısı ile saklaması ve kullanımı kolay elektrikli süpürgeler, kahve makineleri, ekmek kızartma makineleri ve daha pek çok ürün TeknoSA aracılığıyla evlerdeki yerini alacak.

TeknoSA, tüketiciyle buluşturduğu kendi telefon markası Preo P1 ile anında iletişim kurmaya da aracı olurken, beraberinde çıkardığı renkli Pwatch akıllı saatler ile adım takibinden kalori hesaplamaya, uyku düzeninden cep telefonu uyumuna kadar birçok özellik ile hayatı kolaylaştıracak.

Haber Ara