Dolar

32,2081

Euro

34,8604

Altın

2.444,95

Bist

10.218,58

Spor AS'den ogrencilere karne hediyesi

Spor AS'den ogrencilere karne hediyesi

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-01-22 14:05:57

Spor AS'den ogrencilere karne hediyesi
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ tarafından düzenlenen "Karneni getir buzda kay" projesi kapsamında karnesini getiren ilkokul öğrencilerinin, ücretsiz buz pateni yapabileceği bildirildi.

İlki geçen yıl düzenlenen ve yaklaşık 4 bin öğrencinin katıldığı etkinliğin ikincisinin, 22 Ocak-7 Şubat'ta Zeytinburnu'ndaki Silivrikapı Buz Pisti'nde gerçekleştirileceği belirtildi.

Spor AŞ Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, öğrencilerle karne heyecanını birlikte paylaşmak istediklerini dile getirerek, "Onlara geçen yıl böyle bir imkan sunmuş ve mutluluklarını gözlerinde görmüştük. Bu sene de yarıyıl karne tatili kapsamında buz patenini deneme şansına sahip olsunlar. Bu doğrultuda 15 gün boyunca karnesi ile gelen ilkokul öğrencilerimize bu sene de burada ücretsiz olarak buz pateni yaptırmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Spor kültürünün çocukluktan yerleştirileceğini ve her çocuğun bir branşa yeteneği olduğunu düşündüklerini vurgulayan Özbayraktar, şunları kaydetti:

"İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş'ın bize sağladığı motivasyonla spor kültürünü şehrimize yerleştirebileceğimiz ile alakalı birçok çalışma yaparak bakış açımızı değiştirmeye çalışıyoruz. Bu manada çocuklarımız gelsin tesislerimizde branşları denesin. Çünkü denemeden hiçbir çocuğun yeteneğini keşfetmemiz mümkün değil."

Haber Ara