Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

'Sevgiyi Ararken'de müdür de rol aldı

Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı 'Sevgiyi Ararken' isimli tiyatro beğeni toplarken, oyunda okul müdürü de rol aldı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-05-31 18:26:18

'Sevgiyi Ararken'de müdür de rol aldı
Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı "Sevgiyi Ararken" isimli tiyatro beğeni toplarken, oyunda okul müdürü de rol aldı.

Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından, Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine verilen Uygulamalı Tiyatro Kursu sonunda "Sevgiyi Ararken" adlı tiyatro oyunu sergilendi. Oyunu Arif Koçinalı yazarken, sahneye ise Özlem Keskin koydu. Oyunda 11 kişi rol alırken, bunlardan biri ise Okul Müdürü Mustafa Temiz oldu.

Oyunda küçük de olsa rol aldığı için mutlu olduğunu dile getiren Mustafa Temiz, "Geleceğimiz olan gençlerle böyle bir etkinlikte olmak, sanatla içi içe olmak bizleri mutlu ediyor. Önemli olan gençleri anlayabilmek, bizler de elimizden geldiğince öğrencilerimizi sosyal aktivitelerin içinde olmaya çalışıyoruz" dedi.

Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Erdoğan, "Bizim amacımız isteyen herkese kurslar açmak, onları sanatla buluşturmaktır. Bu yıl uygulamalı tiyatro kursu olarak bu ikinci oyunumuz. Her iki oyun da bizleri memnun etti. Oyunlarımızın hepsi gençlerimiz için mesajlarla dolu. Bu tür etkinlikler bizler de hiç bitmeyecektir. Hocamızı ve öğrencilerimizi kutluyorum" diye konuştu.

Bu tür oyunların bütün okullarda oynanması gerektiğini belirten Milli Eğitim Müdürü Tamer Uysal, "Okullarımız da gençlerimizin yapmış olduğu böyle güzel eserleri gördükçe seviniyoruz. Bu oyun bütün okullarda sergilenmeli, hatta okullarımız kendi bu tiyatroları oynama, ben bu anlamda okulumuzu ve müdürümüzü artı oyunculuğu içinde kutluyorum" şeklinde konuştu.

Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda gösterilen oyunu ayrıca Kütüphane Müdürü Erol Kocaoğlu, El Ele Derneği Başkanı Adem Atik, öğretmen ve öğrenciler izledi.

Haber Ara