Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Senegal uyruklu kişinin 3. kattan atılması

Senegal uyruklu kişinin 3. kattan atılması

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-11 18:44:23

Senegal uyruklu kişinin 3. kattan atılması
Fatih'te, darbedildikten sonra 3. kattan aşağı atılan Senegal uyruklu kişi, iki derneğin yöneticileri ve arkadaşlarınca hastanede ziyaret edildi.

Senegallilerle ve göçmenlerle ilgilenen iki derneğin temsilcileri ve arkadaşları, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Seydou Nourou Kante'yi (25) ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Dernek yetkilisi Alpaslan Güngörmüş, Kante'nin 4 yıldır Türkiye'de olduğunu ve saat işiyle uğraştığını söyledi. Güngörmüş, olay sırasında Kante'nin yine Senegalli olan bir esnafın dükkanına sığındığını kaydetti.

Olayın bir kavga sonucu gerçekleştiğini anımsatan Alpaslan Güngörmüş, "Kalça kemiğinde bir kırık var ve ameliyat olacak. Şu an için gözüken başka bir problem yok. Senegal'daki ailesine bilgi vermek maksadıyla hastaneye gelip bilgi aldık. Şimdi bu bilgileri ivedi bir şekilde ailesine ulaştırmamız lazım" diye konuştu.

Aksaray'daki bir PTT şubesinde sıra kuyruğu nedeniyle çıkan kavganın ardından Saraç İshak Mahallesi Ziyal İşhanı'ndaki iş yerine giden Seydou Nourou Kante'nin, H.Y, ağabeyleri S.Y. ve İ.Y. ile arkadaşı H.T. tarafından darbedilip 3. kattan atıldığı iddia edilmişti. Gözaltına alınan 4 kişiden H.Y, "adam öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanmıştı.

Haber Ara