Dolar

32,3922

Euro

34,7852

Altın

2.395,79

Bist

10.208,65

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü'nün başarılı sporcuları ödüllendirildi

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü'nün başarılı sporcuları, Selçuklu Belediye Meclisi'nde düzenlenen törenle ödüllendirildi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-09 13:17:45

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü'nün başarılı sporcuları ödüllendirildi
Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü'nün başarılı sporcuları, Selçuklu Belediye Meclisi'nde düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Selçuklu Belediye Spor Kulübü bünyesinde tekvando, bisiklet, kick-boks, wushu, judo, karate, cimnastik ve güreş branşında başarılı olun sporcular Selçuklu Belediye Meclisi'nde düzenlenen törenle ödüllendirildi. 2015-2016 yılı içerisinde ulusal ve uluslararası turnuvalarda dereceye giren 63 başarılı sporcu Selçuklu Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantısına katıldı. Toplantıda gerçekleştirilen törenle başarılı sporcular altınla ödüllendirildi.

"Spora ve sporcuya yatırımımız sürecek"

Konuşmasına başarılı sporcuları tebrik ederek başlayan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Elde edilen bu başarıda ve Selçuklu Belediye Spor Kulübü'nün bu noktaya gelmesinde belediye meclisimizin çok büyük desteği var. İnşallah bundan sonra da spora yatırım yapmaya devam edeceğiz. Ama asıl teşekkür bu gençlerimize çocuklarımıza ediyoruz. Selçuklu Belediye Spor olarak çocuklarımızla dünya ve Türkiye şampiyonalarında çok önemli başarılar elde ettik. Bu çocuklarımızın küçük yaşlardan itibaren yetişerek gelecekte de özellikle olimpiyatlarda ülkemizin temsilini önemli noktalara getireceğini düşünüyoruz. İnşallah daha büyük başarıları hep birlikte elde edeceğiz. Spor Kulübümüzün Başkanına ve yönetimindeki arkadaşlarımıza, tüm antrenörlerimize, belediye meclis üyesi arkadaşlarıma, tüm sporcularımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun" dedi.

"Avrupa standardında tesislere sahibiz"

Selçuklu Belediyesi'nin Avrupa standartlarındaki spor tesisleriyle çocuklara hizmet ürettiğini ifade eden Başkan Altay,"İnşallah nitelikli tesislerimizin sayısının daha da artmasını temenni ediyorum. Bu vesile ile de tüm ailelerimize de çocuklarını Selçuklu Belediye Spor Kulübü'ne göndermelerini tavsiye ediyorum" diye konuştu.

2015-2016 yılında gerçekleştirilen şampiyonalarda derece alan sporculara ödülleri Selçuklu Belediye Meclis Üyeleri tarafından takdim edildi. Meclis üyeleri Ayşe Bayram, Belma Güler, Gürsoy Bilgin, Hasan Hüseyin Acar, Kamil Oflaz, Kasım Çakır, Mustafa Küçüktoka ve Hüseyin Kormaz; cimnastikte 2, karatede 2, bisiklette 3, judoda 7, güreşte 7, wushuda 13, kick boksda 8 ve tekvandoda 21 başarılı sporcuya ödüllerini takdim ettiler. Ödül töreninin ardından başarılı sporcular Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile günün anısına toplu olarak fotoğraf çektirdiler.

Haber Ara