Dolar

32,3659

Euro

34,7871

Altın

2.395,33

Bist

10.258,96

Samsunspor, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına başladı

Samsunspor, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına başladı

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-20 18:49:20

Samsunspor, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına başladı
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, hafta sonu sahasında yapacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Ümit Özat yönetiminde, Nuri Asan Tesisleri'ndeki antrenmana ısınma koşusuyla başlayan kırmızı-beyazlılar, çift kale maç yaptı. Özat, idman maçında hata yapan futbolcularını sık sık uyardı.

Antrenmanda Taha Yalçıner ve Galin Ivanov takımdan ayrı çalıştı.

- Ateş: "Liderliği devralmak istiyoruz"

İdmanı takip eden Samsunspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, gazetecilere, Alanyaspor karşısında bu sezonun ilk mağlubiyeti almanın üzüntüsü içinde olduklarını söyledi.

Maç 2-0 olduktan sonra skoru 2-2'ye getirdiklerini ancak son saniye golü ile mağlup olduklarını hatırlatan Ateş, "2-0'dan 2-2'ye getirdikten sonra maçı kaybetmemiz, bizi inanılmaz derecede üzdü" dedi.

Sınırlı bir kadro ile mücadele ettiklerini dile getiren Ateş, Taha Yalçıner ve Galin Ivanov'un 3-4 aydır sakat olduğunu anlattı. Taha'nın birkaç hafta, Ivanov'un ise 1,5 ay sonra sahada olabileceğini bildiren Ateş, şunları kaydetti:

"Bu hafta Hasan Kılıç ve Famoussa Kone de cezalı. Sınırlı bir kadro ile mücadelemizi yapıyoruz. Olmayan bir faulden oyuncumuza 3 maç ceza veriliyor. Kardemir Karabükspor karşısına da eksik çıkacağız. Zaten önümüzdeki 4 maç hedefimizi belirleyecek. Çünkü rakiplerimizle oynayacağız. Bu hafta 3 puanı alıp liderliği Kardemir Karabükspor'dan devralmak istiyoruz."

Haber Ara