Dolar

32,2497

Euro

34,9435

Altın

2.425,96

Bist

10.719,63

sahibinden.com, 'Seri İlanlar Ödülü'nün sahibi oldu

sahibinden.com, 'Seri İlanlar Ödülü'nün sahibi oldu

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-15 11:05:21

sahibinden.com, 'Seri İlanlar Ödülü'nün sahibi oldu
Sahibinden.com, web ve internet teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen başarılı girişimlerin değerlendirildiği gelenekselleşen "Altın Örümcek Web Ödülleri 2015"te "Seri İlanlar" kategorisinde ödüle layık görüldü.

Sahibinden.com'dan yapılan yazılı açıklamada şirketin "Altın Örümcek Web Ödülleri 2015"te "Seri İlanlar" kategorisinde ödüle layık görülmesine ilişkin görüşlerine yer verilen şirket CMO'su (Chief Marketing Officer) Boğaç Göncü, sahibinden.com'un seri ilanı online platforma taşıyan ilk şirket olduğunu hatırlatarak şu değerlendirmelerde bulundu:

"Alanında öncü kurum olma özelliğimizle tüm süreçlerimizi geliştiriyoruz. Kullanıcı dostu ve hızlı arama seçeneklerimiz vasıtasıyla birleştirdiğimiz sürdürülebilir iş modelimizle de yolumuza güçlü adımlarla devam ediyoruz. Kendi alanında Türkiye'nin ilk ve tek bağımsız organizasyonu Altın Örümcek Web Ödülleri'nde sene içerisinde ayrıca bir halk oylaması gerçekleştirilmiş ve bunun sonucunda 'Halkın Favorisi' de seçilmiştik.

Sonuç olarak hem halkımızca hem de ödül jürisince, yürüttüğümüz çalışmaların takdir topladığını görüyoruz. Teknoloji odaklı bir kurum olarak bundan sonra da kullanıcı memnuniyeti ve inovasyona dayalı çalışmalarımızı tüm iş süreçlerimizde uygulamaya devam edeceğiz."

Açıklamada yer alan bilgilere göre, sahibinden.com ayrıca, Altın Örümcek Web Ödülleri 2015 kapsamında, insan kaynakları sitesi ile "İnsan Kaynakları" kategorisinde de ödülün sahibi oldu.

Haber Ara