Dolar

32,2687

Euro

34,8274

Altın

2.411,87

Bist

10.276,77

sahibinden.com'a '3 ödül birden'

sahibinden.com'a '3 ödül birden'

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-15 11:33:32

sahibinden.com'a '3 ödül birden'
sahibinden.com, "Stevie International Business Awards" tarafından 1 altın ve 2 bronz olmak üzere 3 ödüle layık görüldü.

sahibinden.com'dan yapılan açıklamaya göre şirket, dünyanın en prestijli organizasyonlarından biri olan "Stevie International Business Awards"tan 1 altın ve 2 bronz olmak üzere toplam 3 ödülle döndü.

sahibinden.com'un 6 milyon kez indirilen ve aylık 3 milyona yakın aktif mobil kullanıcıya sahip olduğu Android Uygulaması altın ödülü alırken, Müşteri Hizmetleri ve şirketin IK uygulaması olan "Sahibi Sensin" projesi de bronz ödülleri kazandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen sahibinden.com Üst Yöneticisi (CEO) Burak Ertaş, şirket olarak başarılarını her yıl katlayarak arttırdıklarını bildirdi.

Kazanılan 3 saygın ödül ile bu başarıyı taçlandırdıklarını aktaran Ertaş, şirketin tüm göstergelerine yansıyan yüksek performansın arkasında farklı iş kollarının çok önemli katkıları olduğunu dile getirdi.

Ertaş, "Mobil uygulamamız, müşteri hizmetleri kalitemiz ve tüm bunların gelişimine temel oluşturan insan kaynağımızın yönetimi alanlarında gösterdiğimiz başarının uluslararası platformda tescillenmiş olmasından büyük gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Ayda 33 milyonu aşan tekil ziyaretçiden 118 milyondan fazla ziyaret alan sahibinden.com, toplamda 4 milyarın üzerinde sayfa görüntülemesi ile dünyanın en büyük Türkçe içerikli web sitesi.

Bugüne kadar ulusal ve uluslararası arenada hem sektör profesyonelleri, hem de kullanıcılar tarafından pek çok ödüle layık görülen sahibinden.com, geçen yıl Stevie Awards'tan "Haritalı Emlak Arama" uygulamasıyla da gümüş ödül almıştı.

Haber Ara