Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu:

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu:

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-15 16:24:34

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu:
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Kardeşliğimize kastedenlere, bu milletin evlatlarını katledenlere, planlı bir şekilde katletme tuzakları kurarak terör eylemi düzenleyenlere, yarın Bursa'dan kardeşlik mesajını güçlü bir şekilde vereceğiz. Birlik ve beraberliğin ne olduğunu milletçe Başbakanımızın mitinginde hep beraber haykıracağız" dedi.

Müezzinoğlu, Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Aktarhüssam Kapalı Otoparkı'nın açılış töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin çok hızlı geliştiğini ve değiştiğini belirterek, bu süreçleri, bugünlere milletle beraber getirdiklerini ifade etti.

Bakan Müezzinoğlu, "Kurulduğumuz günden bugüne AK Parti olarak birbirimize üç temel cümle söyledik. Biz milletin partisiyiz. Milletin ortak hayallerinin ve hedeflerinin temsilcisiyiz. Bu yolculuğu milletimizle yapacağız çünkü sırtımızı millete dayadık. Milletimize inanarak, güvenerek, onların değerlerine ve dinamizmine inanarak, güvenerek bu yolculuğa çıktık" diye konuştu.

Türkiye'nin, milletin değerleri ve dinamizmiyle çok daha ileri gidebilecek güce sahip olduğunu, ülkede her yıl 1 milyon 300 bin civarında bebeğin dünyaya geldiğini anlatan Müezzinoğlu, şunları söyledi:

"Gençlerimiz ve çocuklarımız bu ülkenin geleceğinin güvencesidir. Bu geleceğe inanan ve güvenen biz yöneticiler ise onları kucaklayarak, birlik ve beraberlik içinde muasır medeniyet seviyesinin üzerindeki hedefe yürüme vasiyetini birlikte başaracağız."

Bakan Müezzinoğlu, Almanya'yı örnek alan, Fransa'ya, İngiltere'ye gıptayla bakan değil, kendi insanına inanan, güvenen, "Almanların başardığını bu millet de başarır" anlayışıyla güçlü ve istikrarlı bir yolculuk yaptıklarını vurguladı.

Birlik ve beraberlik içinde, kardeşlik duygularını merkeze alarak bu yolculuktan vazgeçmeyeceklerini belirten Müezzinoğlu, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Farklı düşünebiliriz, farklı yaşam tarzlarımız, siyasi tercihlerimiz olabilir ama vatanımız, milletimiz, bayrağımız bir. Bu bayrak için el ve gönül birliğiyle daha güçlü yolculukları hep beraber yapacağız. Kardeşliğimize kastedenlere, bu milletin evlatlarını katledenlere, planlı bir şekilde katletme tuzakları kurarak terör eylemi düzenleyenlere yarın Bursa'dan kardeşlik mesajını güçlü bir şekilde vereceğiz. Birlik ve beraberliğin ne olduğunu milletçe Başbakanımızın mitinginde hep beraber haykıracağız. Bu haykırış, Türkiye'ye tuzak kuranlara korku salacaktır, tuzak kuranların planlarını bozacak ama milletin birlikte güçlü yolculuğuna da güven verecektir."

Vali Münir Karaloğlu ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile açılış kurdelesini kesen Müezzinoğlu, daha sonra 350 araç kapasiteli otoparkı gezdi.

Haber Ara