Dolar

32,4006

Euro

34,5148

Altın

2.379,41

Bist

10.045,74

Sağlık Bakanı Akdağ Ordu'da

Kentte vatandaşlarla sohbet ettiği sırada Bakan Akdağ'ı arayan Başbakan Yıldırım, cep telefonundan Ordululara hitap etti

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-04 15:12:30

Sağlık Bakanı Akdağ Ordu'da
Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ı Ordu'da vatandaşlarla sohbet ettiği sırada arayan Başbakan Binali Yıldırım, cep telefonundan Ordululara hitap etti.

Bakan Akdağ, Altınordu ilçesinde Aziziye Yalı Camisi'nde namaz kıldıktan sonra caminin çay ocağında vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Akdağ, Ordu'da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Bu sırada cep telefonundan Başbakan Yıldırım'ın araması üzerine Akdağ, Ordu'da olduğunu ve vatandaşlarla sohbet ettiklerini söyledi.

Akdağ'ın cep telefonunun hoparlörünü açmasıyla vatandaşlara hitap eden Başbakan Yıldırım, kendisinin Kırşehir'de programda olduğunu, mitinge katılacağını belirtti.

Vatandaşlara selamlarını ileten Yıldırım, "Memleketin her köşesinde heyecan dorukta. Millet sabırsızlıkla 16 Nisan'ı bekliyor. İnşallah halk oylaması ile çok daha güzel hizmetleri, çok daha güzel işleri milletimize hızlı şekilde ulaştırmış olacağız ve istikrar kalıcı hale gelecek. Kuvvetli hükümetler sayesinde de artık darbe girişimleri, krizler tarihe karışacak. İnşallah her şey daha güzel olacak." dedi.

Akdağ'ın, kendisinin Ordu'nun eniştesi olduğunu, kente geldiğinde el üstünde tutulduğunu söylemesi üzerine Yıldırım, "Enişte olmak kolay değil. Ordululara karşı sorumluluklarını unutmayasın. Ordu'ya ne yapsanız yakışır." ifadelerini kullandı.

Başbakan Yıldırım, Akdağ'a yanında aşırı bağımlı bir çocuğu olan kadın bulunduğunu aktararak, "Burada bir hanımefendi var. Çocuğu aşırı bağımlı, temel plan alıyorlar ama pek bir fayda olmuyor. Annesine eziyet ediyormuş. Onu alıp esaslı şekilde tedavi ettirmemiz lazım. Birini görevlendir de alsın çocuğu buradan. Vali bey konuyu biliyor. Vali beyle temasa geçin, konu önemli." dedi.

Akdağ da çocukla yakından ilgileneceklerini ve gerekeni yapacaklarını kaydetti.


Haber Ara