Dolar

32,1879

Euro

34,9603

Altın

2.507,67

Bist

10.895,25

Eski koca dehşeti! Eski eşinin kocasını ve araya giren başka bir kadını öldürdü

Çorum'un İskilip ilçesinde bıçaklı saldırıda 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

3 Hafta Önce Güncellendi

2024-05-01 07:51:33

Eski koca dehşeti! Eski eşinin kocasını ve araya giren başka bir kadını öldürdü

Çorum'un İskilip ilçesinde bıçaklı saldırıda 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Ulaştepe Mahallesi Helvacı Sokak'ta geç saatlerde karşılaşan Murat Ç. (42), iki yıl önce boşandığı Emine Sungurlu (42) ve eşi Fatih Sungurlu (45) ile arasında bir tartışma başladı. Bu tartışma sırasında, Sungurlu çiftinin misafirleri olan Ramazan Balaban (50) ve Şerife Balaban (52), dışarı çıkarak tarafları ayırmaya çalıştı. Ancak, durum daha da kötüleşti ve bıçaklar kullanılarak yapılan saldırıda, Fatih Sungurlu ve Balaban çifti yaralandı.

Olay yerine hızla müdahale eden polis ve sağlık ekipleri, Fatih Sungurlu'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Balaban çifti ise hastaneye kaldırıldı, ancak Şerife Balaban tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Durumu ağır olan Ramazan Balaban ise daha ileri tedavi için başka bir hastaneye sevk edildi.

Kaçan Murat Ç. kısa süre sonra polis tarafından yakalandı ve gözaltına alındı. Emine Sungurlu ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirilerek ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Öğrenilen bilgilere göre, şüphelinin aynı gün akşam saatlerinde de Sungurlu çiftiyle bir tartışma yaşadığı ve çiftin şikayeti üzerine gözaltına alındığı, ancak ifade işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı belirtildi.

Haber Ara