Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

'Sabırlı olup Trabzonspor maçını kazanacağız'

'Sabırlı olup Trabzonspor maçını kazanacağız'

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-15 16:52:00

'Sabırlı olup Trabzonspor maçını kazanacağız'
Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, evlerinde karşılaşacakları Trabzonspor'un son 3 maçtır kazanamadığını anımsatarak, "Onlar da kazanmak isteyecekler ama biz sabırlı, kontrollü olacağız ve maçı kazanacağız" dedi.

Korkmaz, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, sahalarında yapacakları Trabzonspor maçına değinerek, "Zor bir maç ama takım halinde oynadığımız zaman özellikle top rakipteyken takım savunmasını iyi yaptığımız zaman önde çok etkili iyi oyuncularımız var. Onların bireysel yetenekleriyle maçı kazanmak önemli. Bu hafta bunu göreceğimize inanıyorum. Kendi evimizde kazanmamız gerekiyor. Trabzonspor da son 3 maçtır kazanamıyor. Onlar da kazanmak isteyecekler ama biz sabırlı, kontrollü olacağız ve maçı kazanacağız" ifadelerini kullandı.

Korkmaz, Mersin halkını maça davet ederek, takımlarına destek olmaya çağırdı.

Euro 2016'ya doğrudan gitme hakkı kazanan A Milli Futbol Takımı'nı tebrik eden Korkmaz, Avrupa Şampiyonası'nda yer almanın çok önemli olduğunu söyledi.

Milli takım arasında yoğun bir şekilde çalıştıkların anlatan Korkmaz, milli takımlardaki oyuncuların da katılmasıyla bugünden itibaren tam kadroyla çalışacaklarını bildirdi.

Korkmaz, takım oyunu oynamalarının çok önemli olduğuna dikkati çekerek, "Zaten bizim en büyük problemimiz takım olarak oynamamaktı. Antrenmanları bu yönde yapıyoruz. Medicana Sivasspor maçının ilk yarısında hiç beklemediğimiz bir oyun vardı ama ikinci yarıda daha farklı bir oyun oldu. 2-0'dan 2-2'yi yakalamak öncelikle futbolcularımın güveni açısından iyi oldu" diye konuştu.

Haber Ara