Dolar

32,3650

Euro

34,7112

Altın

2.399,01

Bist

10.177,18

'Özür dilemek için hediye seçerken iki kere düşünün'

Ciceksepeti.com'un ürün yetkilisi Eyüp Özcan, sebepsiz yere gönderilen hediyelerin daha çok samimiyet yansıttığını dile getirdi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-31 09:39:31

'Özür dilemek için hediye seçerken iki kere düşünün'
Ciceksepeti.com'un ürün yetkilisi Eyüp Özcan, sebepsiz yere gönderilen hediyelerin daha çok samimiyet yansıttığını dile getirdi.

Ciceksepeti.com'un ürün yetkilisi Eyüp Özcan, sebepsiz yere gönderilen hediyelerle kişilerin samimiyeti daha çok hissettiğini belirterek kendine hediye alanların sayısının da azımsanmayacak kadar çok olduğunu söyledi.

Kişilerin aralarındaki ilişkinin hediyenin manasını değiştirebileceğini aktaran Özcan, "Herkese aynı hediye gönderilmesi yanlış bir tutum. Ancak bu demek olmuyor ki anneye gönderilen hediye ile eşe gönderilen aynı olamaz. Mesela mesajlı çikolata kutuları, annenize gönderdiğinizde sevgi dolu bir hediye olabiliyorken, eşiniz bu sürprizi son derece romantik karşılayabilir" dedi.

"Özür dilemek için hediye seçerken iki kere düşünün"

Her sebep için ayrı bir hediye seçilebileceğini belirten Özcan, "En çok dikkat edilmesi gereken hediye grubunu özür dilerken gönderilebilecek hediyelerdir. Kişilerin kırgınken olan hassasiyetleri ile neşeli günlerindeki düşünceleri oldukça farklı olabiliyor. Bu sebeple özür dilerken gönderilecek hediyelerde iki kat özen göstermek gerek. Özür dileyeceğiniz kişinin vereceği tepkileri hesaba katarak bir hediye seçmeli ve mutlaka yanında kendi cümleleriniz ile özür dilediğiniz bir not göndermelisiniz" diye konuştu.

Hediye göndermedeki en ince detayın, hediye gönderilecek kişiyi iyi tanımak olduğunu söyleyen Özcan, kişilerin ilgi alanları doğru tahlil edildiğinde memnun etmeyecek bir hediyenin olmayacağını ifade etti.

Haber Ara