Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Özgür Özel: Grup kararı alınmadı

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, dokunulmazlık teklifine ilişkin, 'Bugün ve iki gün sonra CHP'nin bir grup kararı almadığı ve vekillerin özgürce fiki

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-20 17:31:20

Özgür Özel: Grup kararı alınmadı
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, dokunulmazlık teklifine ilişkin, "Bugün ve iki gün sonra CHP'nin bir grup kararı almadığı ve vekillerin özgürce fikirlerini sandığa yansıttıklarını ifade etmek mümkün" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özel, Dokunulmazlıkların Kaldırılması Kanun Teklifi kabul edildikten sonra gazetecilere açıklama yaptı. Özel, kendisi hakkında 5 adet fezleke bulunduğunu söyleyerek, "CHP ne ilk ne de ikinci turda bir telkinde bulunmadı. Bugün ve iki gün sonra CHP'nin bir grup kararı almadığı ve vekillerin özgürce fikirlerini sandığa yansıttıklarını ifade etmek mümkün" diye konuştu.

Özel, Kılıçdaroğlu'na bugün yumurtalı saldırı olayında provokasyon olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti:

"30 yıl boyunca bu terör olayları yaşandığı sırada Sayın Kemal Kılıçdaroğlu herhalde en çok cenazeye giden, taziyeye giden, en çok üzülen liderdir. Esas düşündürücü olan bu saldırıyı gerçekleştirenlerin, azmettiren kişinin Binali Yıldırım tarafından beraberinde Meclis'e getirilmesidir. Binali Yıldırım'ın o saldırının azmettiricisiyle birlikte Meclis'e gelmesinin kendisini yeni başlamakta olan önemli siyaset sayfasına nasıl bir leke sürdüğünü kamuoyunun takdirlerine arz ediyorum."

Haber Ara