Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

(Özel Haber) Çipli kimlik kartı yoğunluğu

TEKİRDAĞ (İHA) â€' Tekirdağ'da çipli kimlik kartına başvurmak isteyen vatandaşlar Süleymanpaşa Nüfus Müdürlüğünde yoğunluk oluşturdu. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise yeni çipli kimlik kartların çok kullanışlı olacağını belirtti.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-01-03 14:21:34

(Özel Haber) Çipli kimlik kartı yoğunluğu
TEKİRDAĞ (İHA) â€" Tekirdağ'da çipli kimlik kartına başvurmak isteyen vatandaşlar Süleymanpaşa Nüfus Müdürlüğünde yoğunluk oluşturdu. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise yeni çipli kimlik kartların çok kullanışlı olacağını belirtti.

Yeni kimlik kartı başvuruları, Türkiye genelinde olduğu gibi, Tekirdağ'ın merkez ilçesi Süleymanpaşa'da da başladı. Çipli kimlik kartları başvurularının alınmasıyla beraber Süleymanpaşa Nüfus Müdürlüğünde yoğunluk meydana geldiği gibi bazı saatlerde ise uzun kuyruklar oluştu. İlk başvuru yapanlar arasında olan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yeni çipli kimlik kartların çok kullanışlı olacağını belirtti.

2017 yılında Nüfus Müdürlüğü çalışmalarının normalden biraz daha yoğun geçeceğini belirten Albayrak, Süleymanpaşa İlçe Nüfus Müdürü Veysel Aydoğdu'ya çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledi.

"Çok da kullanışlı olacak"

Başkan Kadir Albayrak, İhlas Haber Ajansı'na (İHA) yaptığı açıklamada, "Türkiye günden güne yine değişiyor. Hem nüfusumuz artıyor hem de bu tür yeni kimlik kartlarının gördüğüm kadarıyla çok da kullanışlı olacak. Bende Tekirdağ'ın Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, ilk başvuranlardan biri olmak istedim. Benimle çok güzel ilgilendiler. Ama çok yoğun işleri var Allah kolaylık versin" dedi.

Yatalak ve hastaların başvurusu evlerinde alınacak

Öte yandan yetkililerden alınan bilgiye göre, Nüfus Müdürlüğüne gelmeye durumu müsait olmayan vatandaşların başvuruları ise Nüfus Müdürlüklerince görevlendirilen personellerce evde alınacak.

Haber Ara