Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Ortak Yaşam Geliştirme Vakfının merkezi açıldı

Vakıf Başkanı Doğan:- 'İnsanlarımız ve insanlık için, barış ve dayanışma odaklı projeler üreterek çalışmalarımızı sürdüreceğiz'

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-07 11:39:35

Ortak Yaşam Geliştirme Vakfının merkezi açıldı
Ortak Yaşam Geliştirme Vakfı Başkanı Yusuf Doğan, "İnsanlarımız ve insanlık için, barış ve dayanışma odaklı projeler üreterek çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Ortak Yaşam Geliştirme Vakfının merkezi, Beyoğlu'ndaki Suriye Pasajında açıldı.

Doğan, barışın, kardeşliğin, karşılıksız yardımlaşmanın, dayanışmanın hakim olması için çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Dünyada tüm insanların huzura, refaha, zenginliğe ihtiyacı olduğunu dile getiren Doğan, "İnsanlarımız ve insanlık için, barış ve dayanışma odaklı projeler üreterek çalışmalarımızı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

Yusuf Doğan, demokrasinin gelişmesine, ortak yaşama bilincinin oluşuma katkı sunacak çalışmalar gerçekleştireceklerini belirterek, bu kapsamda konferans ve panel gibi etkinlikler düzenleyeceklerini ve kitap çalışmaları yapacaklarını aktardı.

Ziyaretçilere açılışı yapılan merkezde lezzetli, sade ve uygun fiyatlı yeme içme olanağı da sunacaklarını kaydeden Doğan, "İstiklal Caddesi'nde son yıllarda yaşanan olumsuz değişimlere karşı bir kültür kalesi olarak varlığını sürdürme konusunda kararlı bir duruş sergileyecek olan vakıf çok amaçlı kullanımı ve ticari kaygılardan uzak anlayışıyla hizmet verecek." ifadelerini kullandı.

İhtiyaç sahibi öğrencilere burs vereceklerini dile getiren Doğan, kurslar, okul, yurt, huzurevi açmayı planladıklarını da bildirdi.

Haber Ara