Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

'Mutlu Et Geleceği' projesi

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Samsun İlkadım Gençlik Merkezi, 'Mutlu Et Geleceği' projesi kapsamında Devgeriş İlkokulu'nda eğitim gören bazı öğrencilere ayakkabı ve giysi yardımında bulundu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-13 11:39:30

'Mutlu Et Geleceği' projesi
Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Samsun İlkadım Gençlik Merkezi, "Mutlu Et Geleceği" projesi kapsamında Devgeriş İlkokulu'nda eğitim gören bazı öğrencilere ayakkabı ve giysi yardımında bulundu.

Samsun İlkadım Gençlik Merkezi, önemli bir projeye daha imza attı. Merkeze bağlı gönüllü üyeler, "Mutlu Et Geleceği" projesi kapsamında köy okullarında eğitim gören 7-14 yaş arası çocuklar için ayakkabı ve giysi yardımı topladı. Toplanan malzemelerin bir kısmını Devgeriş İlkokulu'nda öğrencilere dağıtan gençlik merkezi üyesi gençler, öğrencileri sevindirdi.

Giysi yardımının yanı sıra "Geri Dönüşüm" projesi kapsamında toplanan kalem setleri ve boyama kitapları da öğrencilere hediye edildi. Gönüllü gençler tarafından toplanan malzemeler, proje kapsamında başka köy okullarında da dağıtılacak.

Haber Ara