Dolar

32,3748

Euro

34,8153

Altın

2.402,66

Bist

10.208,65

MÜSİAD'dan 'Liderler Kahvesi'

MÜSİAD İzmir Şubesi Gençlik Kurulu tarafından gerçekleştirilen 'Liderler Kahvesi' programına MÜSİAD İzmir Şubesi Lojistik ve Otomotiv Sektör Kurulu Başkanı ve Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Günaydın ile katılan Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Erol Günaydın, 'Çıraklığını yapmadığınız işin ustası olamazsınız' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-02-06 11:09:33

MÜSİAD'dan 'Liderler Kahvesi'
MÜSİAD İzmir Şubesi Gençlik Kurulu tarafından gerçekleştirilen 'Liderler Kahvesi' programına MÜSİAD İzmir Şubesi Lojistik ve Otomotiv Sektör Kurulu Başkanı ve Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Günaydın ile katılan Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Erol Günaydın, "Çıraklığını yapmadığınız işin ustası olamazsınız" dedi.

MÜSİAD İzmir Şubesi Gençlik Kurulu tarafından gerçekleştirilen şubat ayı 'Liderler Kahvesi' programının konuğu Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Günaydın ve Şenol Günaydın oldu. Toplantıda Erol Günaydın ve Şenol Günaydın aile şirketi yönetimi ve ortaklık kültürü konularında deneyimlerini Genç MÜSİAD üyelerine anlattı. Ülkü Park Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen toplantıda ticari hayatındaki önemli dönüm noktalarını aktaran Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Erol Günaydın, Günaydın Ailesinin İzmir-Çeşme arası yolcu taşımacılığıyla sektöre adım attığını ve bugün lojistik sektöründe tanınan bir marka haline geldiğini kaydetti. Gençlere Günaydın Group'un bugüne dek uzanan hizmet yolculuğunu anlatan Günaydın, "Kardeşlerimle birlikte çocuk yaşlarda taşıma firması kurma hayalimiz vardı. Özverili çalışanlarımızın da desteğiyle bugünlere ulaştık. Sektöre çok emek verdik, yılmadan azimle çalıştık. Çıraklığını yapmadığınız işin ustası olamazsınız" diye konuştu.

"Bulunduğunuz yerin hakkını verin"

"İşin sırrı, yaptığınız şeyi sevmekten geçer" diyen Erol Günaydın, "Her işin başı sevgiden geçer. Öncelikle kendinizi seveceksiniz. Kendinize güveneceksiniz. Sonra da yaptığınız işi seveceksiniz. Çünkü yaptığınız işi sevmezseniz, bazı şeyleri angarya olarak görmeye başlarsınız. Bu durum da sizi başarısızlığa iter. Başkalarını seveceksiniz. Hiç kimseyi ayırt etmeden, duvarlar örmeden, değer vermelisiniz. Çünkü bu, sağlıklı bir iletişim için çok gereklidir. Okuldayken okula, işteyken işe, evdeyken de eve ait olun. Bulunduğunuz yerin hakkını verin. Zihninizi dağıtmayın. Yaptığınız işe konsantre olun. İnançlı olun, hayalleriniz olsun. Korkularınızla yüzleşin ve aşmaya çalışın" ifadesini kullandı.

Uluslararası marka hedefi

MÜSİAD İzmir Şubesi Lojistik ve Otomotiv Sektör Kurulu Başkanı ve Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Günaydın da, bin 200'den fazla öz mal aracı olan ve bin 800 personel çalıştıran Günaydın Group'un, gelecekte lojistik sektöründe uluslararası markası olma hedefi bulunduğunu dile getirdi. Başarının sırrının çok çalışmak, yaşadıklarından ders almak ve ortağının hakkını korumaktan geçtiğini söyleyen Günaydın, iş hacmini büyütmek için sermaye ve fikir birlikteliğinin yapılmasının önemine dikkat çekti.

"Bir aile anayasanız olsun"

Şenol Günaydın sözlerine şöyle devam etti: "Firmanızın güçlü ve zayıf yanlarını bilin, eksiklerinizi gidermeye çalışın. Her işletme çalışanlarıyla güçlüdür, çalışanlarınıza ve fikirlerine önem verin. Eğer bir aile şirketiyseniz işlerin sağlıklı yürüyebilmesi adına kuralları baştan koyun; bir aile anayasanız olsun. Gerektiği zaman profesyonel danışmanlık hizmeti almaktan da kaçınmayın."

"Işık tutacak bilgiler"

Genç MÜSİAD İzmir Başkanı Mustafa Temel, "Her ay farklı sektörlerde hizmet veren profesyonelleri üyelerimizle buluşturup, deneyimlerini paylaşmayı ve onların ufkunu açmayı hedefliyoruz. Bu ay da Erol Günaydın ve Şenol Günaydın gibi sektörün duayenlerini ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduk. Vermiş oldukları bilgiler iş hayatımızda ışık tutacak önemli bilgiler. Biz genç işadamlarına vermiş oldukları bilgilerden ve katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu. Toplantı, Erol Günaydın ve Şenol Günaydın'a takdim edilen plaketin ardından, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Haber Ara