Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Mithatpaşa-Meşrutiyet üst geçidi kaldırılıyor

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde alınan 'Kızılay bölgesindeki yaya üst geçitlerinin yenilenmesi veya kaldırılması kararı' gereğince, Mithatpaşa Caddesi-Meşrutiyet Caddesi kesişiminde yer alan üst geçidin söküm işlemlerine 5 Mayıs gecesi başlanacak.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-05-04 20:43:35

Mithatpaşa-Meşrutiyet üst geçidi kaldırılıyor
Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde alınan "Kızılay bölgesindeki yaya üst geçitlerinin yenilenmesi veya kaldırılması kararı" gereğince, Mithatpaşa Caddesi-Meşrutiyet Caddesi kesişiminde yer alan üst geçidin söküm işlemlerine 5 Mayıs gecesi başlanacak.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak söküm işlemleri nedeniyle Meşrutiyet caddesinin Atatürk Bulvarı ile Mediha Eldem Sokak arasında kalan kısmı ile Mithatpaşa caddesinin Kızılırmak-Yüksel Caddeleri arasında kalan kısmı, 3 gün süreyle 22.00-06.00 saatleri arasında taşıt trafiğine kapatılacak. Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ekipleri, trafik akışını engellememek, yaya ve sürücülerin de güvenliğini tehlikeye atmamak için üst geçidin söküm işlemini yarın (5 Mayıs Cuma) gece başlatacak, cumartesi ve pazar günleri de sabah saatlerine kadar çalışarak, söküm işlemlerini tamamlayacak. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, sürücülerden alternatif güzergahları kullanmasını isteyerek, üst geçidin söküm işleminin tamamlanmasıyla trafik akışının 8 Mayıs Pazartesi gününden itibaren de normale dönmesinin hedeflendiğini kaydettiler. Büyükşehir Belediyesi, söküm öncesinde üst geçide astığı bir duyuruyla, vatandaşları bilgilendirdi ve üst geçidi de yaya ulaşımına kapattı.

Haber Ara