Dolar

32,3762

Euro

34,7865

Altın

2.432,78

Bist

9.965,19

Marmarabirlik'ten Bursaspor Başkanı Bölükbaşı'na ziyaret

Marmarabirlik'ten Bursaspor Başkanı Bölükbaşı'na ziyaret

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-03 19:56:23

Marmarabirlik'ten Bursaspor Başkanı Bölükbaşı'na ziyaret
Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı'nı ziyaret etti.

Yeşil-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Bölükbaşı, Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşen ziyaretten dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Geçen hafta kendilerinin yaptığı ziyarette Bursaspor ve Marmarabirlik markalarının değerlerini konuştuklarını belirten Bölükbaşı, "Bu ziyaretleri sık sık yapmak istiyoruz. Ancak bu sezon kongre, kamp ve transfer dönemi nedeniyle vakit bulamadık. Bu ziyaretleri diğer kurumlar ile de yapmak istiyoruz. Bursa'da ne kadar sanayici ve iş adamı varsa Bursaspor için ne yapabiliriz konusunu görüşeceğiz. Marmarabirlik geçtiğimiz yıllarda da kesintisiz kulübümüzün gerek altyapısı ve gerekse profesyonel takıma sürekli zeytin, zeytinyağı ve bakliyat hibe etti. Şahsınızda sizlere ve 32 bin üreticinize çok teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Asa ise 32 bin üretici ortağıyla birlikte Bursaspor'a destek vermekten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Bölükbaşı'nın Kasımpaşa ve Medicana Sivasspor maçlarında Bursaspor formasının göğsünde reklamlarını yaptığını aktaran Asa, şunları kaydetti:

"Hem Kasımpaşa hem de Sivasspor maçlarında 32 bin üreticimizin manevi desteğinin sahaya yansıdığını ve başarıyla sonuçlandığını gördük. Güç birlikteliği takıma yansıdı. Marmarabirlik Bursa markası. Bursa'da Türkiye'nin ilk 500'ünde yer alan çok sayıda fabrika olmasına rağmen Bursaspor'a sahip çıkılmaması gerçekten çok üzücü. Biz Bursaspor'a desteğe her zaman hazırız. 32 bin ortağımız adına Bursaspor'un forma göğüs reklamında yer almaktan onur duyacağız."

Bölükbaşı, konuşmaların ardından Asa ile yöneticilere Bursaspor forması ve atkısı hediye etti.

Haber Ara