Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Maçın ardından

Maçın ardından

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-18 21:17:40

Maçın ardından
PTT 1. Lig'in 8. haftasında Adana Demirspor'u 1-0 mağlup eden Elazığspor'un teknik direktörü Bayram Kadir Bektaş, 'Dersimize iyi çalıştık, neredeyse net bir pozisyon vermeden maçı bitirdik' dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Bektaş, iki takımın da futbolcularını tebrik ederek, "Güzel bir mücadele örneği gösterdiler. Centilmence, güzel bir müsabaka geçti. Hakemi de tebrik ediyorum, sertliğe müsaade etmedi' diye konuştu.

Kazanmaları gereken bir müsabakaya çıktıklarını aktaran Bektaş, şunları kaydetti:

'Çünkü rakibimizin deplasmanda ne kadar etkili olduğunu biliyorduk. Dersimize iyi çalıştık, neredeyse net bir pozisyon vermeden maçı bitirdik. Daha önce de skoru koparabilirdik. Net pozisyonlarımız vardı ama neticede kazanmayı bildik. Ben oyuncularımı kutluyorum. Belki bugün lider olduk ama biz her maça kazanma parolası ile çıkıyoruz.'

- Adana Demirspor cephesi

Adana Demirspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise hak etmedikleri bir mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını dile getirdi.

Ortada giden bir oyun olduğunu belirten Özköylü, 'Bizim daha net pozisyonlarımız vardı. Deplasmanda düşündüğümüz ve istediğimiz gibi oynadık. Çok fazla pozisyon da vermedik ama işte maçın son dakikasında gelişen pozisyonda tedbirimizi alamadığımız için maalesef kazanabileceğimiz maçı kaybettik' diye konuştu.

Maçı kazanmayı çok istediklerini ve ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Özköylü, şunları kaydetti:

'İşte futbol böyle bir şey. Attığın zaman kazanıyorsun yediğin zaman kaybediyorsun. Yakaladığını atacaksın. Deplasmanda iyi pozisyonlar bulup bunları değerlendiremezsen bir şekilde golü yediğin zaman kaybetmeye mahkum oluyorsun. Kaliteli bir takımız, iyi oyunculara sahibiz ama üzerimizde bir şey var. Bunu en kısa sürede attığımız anda Adana Demirspor yine bu ligin en iddialı, şampiyonluğun en büyük adaylarından bir tanesi durumuna gelecektir. Ben inanıyorum takımıma, futbolcularıma güveniyorum.'

Haber Ara