Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Maçın ardından

Maçın ardından

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-27 20:04:48

Maçın ardından
Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında 1-1 tamamlanan Medicana Sivasspor maçında alınan beraberliği, gelecek haftaki Kasımpaşa mücadelesinde telafi edeceklerini söyledi.

Göksu, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, kazanmak için sahaya çıktıklarını ancak bunu başaramadıklarını belirterek, futbolcularının elinden gelen gayreti gösterdiğini aktardı.

Oyunun tempo kazandığı ve gol bulacakları zamanda yaşanan sakatlıkların kendilerini frenlediğini ifade eden Göksu, "(İkinci yarı iyi oynadık) diyemeyiz. Bunu telafi etmek futbolcu kardeşlerimin elinde. Oyuncularımızın alınan beraberliği, Kasımpaşa maçında telafi edeceğine inanıyoruz" diye konuştu.

- Medicana Sivasspor cephesi

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın ise alınan sonuçtan memnun olmadıklarını belirtti.

Nemli ve sıcak bir havada mücadele eden iki takım oyuncularını tebrik ettiğini kaydeden Yalçın, "Oyunun büyük bir bölümü bizim kontrolümüz altında geçti. Oynayan, kazanmak isteyen taraf olduğumuzu düşünüyorum. Pozisyonlarımız da bir hayli fazlaydı. Özellikle sonlara doğru tamamen kontrol bize geçti. Kazanmamız gereken bir müsabakaydı ama 1-1'lik bir skorla ayrıldık" ifadelerini kullandı.

Sergen Yalçın, son haftalarda beraberlik serisine takıldıklarını ve bir türlü istedikleri 3 puanı alamadıklarını belirtti.

Takımının her geçen gün üzerine koyarak, daha iyi oynamaya başladığını dile getiren Yalçın, "İnşallah bundan sonraki haftalarda istediğimiz 3 puanı alırız. Biraz sabırlı olmak lazım. Daha ligin başı. Yeni yeni adapte olmaya başlıyoruz. Takıma çok geç katılan arkadaşlarımız oldu. Bunlar da takıma yeni alışmaya başladı. Umarım bundan sonrası Sivasspor için daha hayırlı olur" şeklinde görüş belirtti.

VİDEO HABER

Kürtçe bilmeyen DEM Parti'liler Erbil Valisi ile tercüman eşliğinde görüştü

Haber Ara