Dolar

32,3066

Euro

34,7900

Altın

2.411,69

Bist

10.267,09

Maçın ardından

Fenerbahçe Teknik Direktörü Advocaat:'Galibiyeti hak ettik'

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-04-09 22:23:24

Maçın ardından
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Spor Toto Süper Lig'de 3-1 kazandıkları Akhisar Belediyespor maçında galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

Advocaat, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, iyi organize olmuş bir takımla karşılaştıklarını belirterek, "Çok fazla topun arkasına geçen bir takım. İstediğimiz geniş alanları bulmak zordu. İkinci yarı daha fazla alan bulabileceğimizi düşünüyorduk ama olmadı. Galibiyeti hak ettik. Çok zor bir karşılaşma oldu." diye konuştu.

Ligi hala 2 ila 4. sırada bitirme olasılıklarının olduğunu aktaran Advocaat, "Şampiyon olamayacağız belki ama geri kalanlar ikincilik için yarışıyor. Kupada da iyi iş çıkardık. Avrupa'da bu kadroyla fena gitmedik. Sizler kadar hayal kırıklığına uğramadım." ifadelerini kullandı.

Son 6 resmi maçta 4 galibiyet aldıklarını vurgulayan tecrübeli teknik adam, "Bu kadar negatif olmamak lazım." diyerek son haftalarda alınan sonuçlara dikkati çekti.

Advocaat, "30. hafta Beşiktaş sizinle oynayacağınız maçta şampiyon olursa tebrik eder misiniz?" sorusuna, "Benden ne duymak istiyorsunuz? Giderim hocalarına elimi uzatırım. Çünkü onlar için büyük bir başarıdır." cevabını verdi.


- Oyuncu değişikliği yapmaması


Hollandalı teknik adam, Akhisar Belediyespor maçında oyuncu değişikliğine gitmemesiyle ilgili açıklama yapmadı ve bu konuda yayıncı kuruluşa değerlendirmede bulunduğunu ifade etti.

Advocaat, karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "Son dakikalarda eğer bir hücum değişikliği yapsaydım organizasyonu koruyamazdık. Bu durumda hücum oyuncusu alamazsınız. 1-1 devam etseydik değişiklik yapardım ama 2-1 olunca başka bir senaryo ortaya çıktı." ifadelerini kullandı.

Haber Ara