Dolar

32,3976

Euro

34,5557

Altın

2.388,38

Bist

10.045,74

Maçın ardından

Maçın ardından

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-15 01:10:00

Maçın ardından
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Ümit Özat, görevinden istifa etti.

Özat, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kaybettikleri için üzüntülü olduklarını söyledi. Basın toplantısında çok az kalan ve sorulara yanıt vermeyen Özat, "Söylenecek bir şey yok. Gerekli açıklamayı yayıncı kuruluşa yaptım" ifadesini kullandı.

Ümit Özat, daha sonra AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Maçtan önce istifa ettiğimi açıkladım" dedi.

- Balıkesirspor cephesi

Balıkesirspor Teknik Direkötörü Fikret Yılmaz ise bu maçın kendileri açısından çok önemli olduğunu söyledi.

Göreve 4 hafta önce geldiğini ve bu süreçte iyi oynadıklarını belirten Yılmaz, "Üzerimizde büyük bir şansızlık vardı. Gol yollarında başarılı olamıyorduk. Çok gol pozisyonuna giriyorduk, çok kaçırıyorduk. Bugün Samsun'da net bir galibiyet aldık. Oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Çok kısıtlı bir kadro ile Samsun'a geldik. Böyle bir ortamda bu galibiyeti almak bizim için çok önemliydi" diye konuştu.

Balıkesirspor'un her zaman amacının lider olmak olduğuna vurgulayan Yılmaz, "Biz her zaman iddialı bir takımız. Bu ligde daha neyin ne olacağı belli değil. Şu an şampiyonluğa oynayan da yok küme düşecek denen bir takımda yok. Onun için bu lig daha çok şeye gebe. Liderle aramızda sadece 6 puan var. Bizim elbette iddiamız var" şeklinde konuştu.

Haber Ara