Dolar

32,3872

Euro

34,7796

Altın

2.435,01

Bist

9.991,79

Kurtulmuş'un, Diyanet TV ve Radyo ziyareti

Kurtulmuş'un, Diyanet TV ve Radyo ziyareti

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-01 15:33:52

Kurtulmuş'un, Diyanet TV ve Radyo ziyareti
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Toplumun dini açıdan doğru bir bilgilendirmeye, aynı zamanda doğru bir şekilde yönlendirilmeye ihtiyacı var." dedi.

Kurtulmuş, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'den aldığı brifingin ardından, Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde öğle namazını kıldı.

Daha sonra Diyanet Radyo ve Diyanet Televizyonu'nu ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, genel yayın yönetmenlerinden bilgi aldı.

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, ziyarette yaptığı açıklamada, Diyanet Televizyonu ve Diyanet Radyo'yu yakından görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yakın zamanda "Siyer-i Nebi" konusunun işlendiği bir radyo kanalının da yayına başlayacağını aktaran Kurtulmuş, "Toplumun dini açıdan doğru bir bilgilendirmeye, aynı zamanda doğru bir şekilde yönlendirilmeye ihtiyacı var. Hayatımızın içerisinde hem radyo hem televizyon büyük oranda yer alıyor. Türkiye'de de toplum genelde çok televizyon seyrediyor, yollarda geniş zaman diliminde radyo dinliyor. Diyebiliriz ki özellikle gençlerimizin ve ev hanımlarımızın önemli bir meşguliyet alanı televizyon izlemek. Dolayısıyla bu alana Diyanet TV'nin girmiş olması, daha da güçlenerek yoluna devam edecek olması, Türkiye toplumunun geleceği bakımından önemlidir, faydalıdır." diye konuştu.

Haber Ara