Dolar

32,3883

Euro

34,5546

Altın

2.379,39

Bist

10.045,74

Küçükçekmece'de kutlu doğum özel programı

Ünlü ilahiyatçı-yazar Nihat Hatipoğlu, 'Kutlu Doğum Özel Programı' etkinliği kapsamında Küçükçekmece'de vatandaşlarla buluşacak. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (s.a.v) hayatının anlatılacağı programda, Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve ilahiler okunacak.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-04-05 10:36:39

Küçükçekmece'de kutlu doğum özel programı
Ünlü ilahiyatçı-yazar Nihat Hatipoğlu, "Kutlu Doğum Özel Programı" etkinliği kapsamında Küçükçekmece'de vatandaşlarla buluşacak. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (s.a.v) hayatının anlatılacağı programda, Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve ilahiler okunacak.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (s.a.v.) hayatının anlatılacağı "Kutlu Doğum Özel Programı" etkinliğinde, ilahiyatçı-yazar Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu Küçükçekmeceli vatandaşlarla buluşacak. Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenecek olan ve sunuculuğunu Özgür Özkök'ün yapacağı programda, Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve Peygamber Efendimizin sevgisini dile getiren ilahiler okunacak.

Mevlithan Celalettin Şensoy tarafından Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve ilahilerin okunacağı etkinlik,6 Nisan Perşembe günü Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde, saat 20.00'da düzenlenecek. Etkinlikte, dinleyicilere özel şişelerde gül suları da dağıtılacak.

Haber Ara