Dolar

32,4232

Euro

34,7608

Altın

2.434,28

Bist

10.082,77

Kandıra'da iki kişinin plajda ölü bulunması

Kandıra'da iki kişinin plajda ölü bulunması

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-10 14:49:26

Kandıra'da iki kişinin plajda ölü bulunması
Kandıra Cumhuriyet Savcılığınca, iki kişinin kamp yaptıkları Cebeci Plajı'nda ölü bulunmasına ilişkin soruşturma kapsamında yeni bilgilere ulaşıldı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, savcılıkça yürütülen soruşturma kapsamında M.F. ve Z.C.Y'nin kamp yaptığı bölgedeki esnaf ve vatandaşların ifadelerine başvuruldu, güvenlik kameraları görüntüleri incelemeye alındı.

Alınan ifadeler sonucunda, olayda kullanılan ipin Z.C.Y. tarafından bir marketten satın aldığı belirlendi. Her türlü ihtimali değerlendiren savcılık, çadırda bulunan notun kimin kaleminden çıktığının tespiti için kriminal incelemeye gönderdi.

Olayı aydınlatacağı ifade edilen Adli Tıp raporunun Eylül ayı içerisinde tamamlanması bekleniyor.

- Olay

Cebeci Plajı'nda çarşamba günü cankurtaran izleme kulesinde bir cesedin asılı olduğunu gören vatandaşlar durumu jandarmaya bildirmiş, olay yerine gelen jandarma ekipleri, cesedin 17 yaşındaki Z.C.Y'ye ait olduğunu belirlemişti. Z.C.Y'nin kaldığı çadıra giren ekipler, burada da 18 yaşındaki M.F. adlı kızın cesediyle karşılaşmıştı. M.F'nin boğazında ip, vücudunda da darp izlerine rastlanmıştı.

Cesedi cankurtaran kulesinde asılı bulunan 17 yaşındaki gencin, kamp çadırında ölü bulunan genç kızın annesine not bıraktığı belirlenmişti. Söz konusu notta, M.F'nin annesinden özür dileyen Z.C.Y'nin 'Biz Onur'a gidiyoruz. Can almak Allah'a mahsus fakat olan oldu bir kere. Kızının hiçbir kabahati yok. Sen sakın böyle bir şey yapma' ifadelerini kullandığı belirtilmişti.

İstanbul Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından Kocaeli'ye getirilen M.F. ve Z.C.Y'nin cenazesi dün İzmit'te toprağa verilmişti.

Haber Ara